Άρχισαν (ξανά)  το γλείψιμο τα ΜΜΕ στον Μιχάλη Σάλλα ως τον νέο αναμορφωτή (!) του τραπεζικού συστήματος!

Date: 23/07/2022 Time: 19:20

Σπίνος μικρή φώτο 5 Του Άρη Σπίνου

Διαβάζουμε και ξανά διαβάζουμε ότι έρχεται με φόρα (προφανώς με ιδιωτικό Jet) ο μεγάλος και τρανός Μιχάλης Σάλλας που αγοράζει την μια τράπεζα πίσω από την άλλη για να φτιάξει τον νέο γίγαντα του τραπεζικού συστήματος.

Η πλάκα είναι ότι όλα τα ρεπορτάζ είναι πανομοιότυπα και προκαλούν γέλιο αφού και ένα παιδί 8 ετών καταλαβαίνει ότι το no-paper έχει στάλει από το ίδιο e-mail. Όλοι βέβαια που γράφουν και γλύφουν τον Σάλλα δεν λένε κουβέντα για όσα κατά καιρούς έχουν γεμίσει δεκάδες σελίδες με ρεπορτάζ για τα έργα και τις ημέρες του με τα Θαλασσοδάνεια που έδινε η Πειραιώς όταν την διοικούσε, οι κακουργηματικές ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν (φρόντισαν με νόμο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να παραγραφούν) και φυσικά για τα εικονικά τιμολόγια που κοβόντουσαν στην Τράπεζα Πειραιώς από τις εταιρίες του π. εκδότη Κυριακόπουλου (σήμερα σαπίζει στην φυλακή και πότε δεν έγινε δίκη για αυτά). Όλα αυτά κάνουν τζίζζζ! Αυτό που τώρα ενδιαφέρει τους “έγκυρους” ρεπόρτερ είναι το μπαξίσι για να γράφουν με κεφαλαία γράμματα το όνομα του Σάλλα που μπαίνει στα νέα τραπεζικά Σαλόνια με τις ευλογίες όλων των κομμάτων εξουσίας.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...