Άρχισαν οι πρώτες διακοπές ρεύματος!

Date: 31/07/2021 Time: 12:53

Εν μέσω ακραίου καύσωνα να μας ταλαιπωρεί, έχουμε και τη ΔΕΗ παρέα με την ΔΕΔΔΗΕ! Έτσι από το βράδυ της Πέμπτης άρχισαν οι πρώτες διακοπές ρεύματος, κυρίως στην Αττική.

Το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στην Ηλιούπολη, τα Άνω Πατήσια και σε τμήμα του Παγκρατίου. Την Παρασκευή το πρωί σε Νέα Κηφισιά, Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι, στη συνέχεια σημειώθηκαν προβλήματα σε Νέα Μάκρη, Ραφήνα και Αρτέμιδα και το βράδυ δίωρη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε και πάλι στα Άνω Πατήσια, αλλά και το Γαλάτσι.

Επίσης, χωρίς ρεύμα έμειναν το πρωί της Παρασκευής περιοχές του Πειραιά, η Παλιά Κοκκινιά και τα Καμίνια. Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν στο Δήλεσι και στην Ιεράπετρα, ενώ εκτεταμένη διακοπή ρεύματος είχε το Ναύπλιο.

Φυσικά ο ΔΕΔΔΗΕ μας λέει να μην ανησυχούμε, διότι πρόκειται για… αναμενόμενες μικρές βλάβες!

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page