Αποκάλυψη βόμβα! Περιέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν;

Date: 16/10/2020 Time: 08:30

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη που φαίνεται να τινάζει στον αέρα την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν, προχώρησε η ανταποκρίτρια στον Λευκό Οίκο Chanel Rion του καναλιού One America News. Στο χθεσινό της Tweet, που τινάζει το Αμερικανικό πολιτικό σύστημα στον αέρα, έγραψε πως έχει δει το υλικό από τον σκληρό δίσκο του Χάντερ Μπαίντεν και περιέχει ναρκωτικά, ανήλικες «εμμονές» και οικονομικές συναλλαγές. Στο ίδιο Tweet τονίζει, ότι το υλικό από το λάπτοπ του παιδόφιλου και συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, Άντονυ Γουίνερ, μπροστά σε αυτό του Χάντερ Μπάιντεν, μοιάζει ως… «φυσιολογικό», εννοώντας το, από άποψη διαστροφής.

Η οικογένεια Μπάιντεν και οι Εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης, έχουν να απολογηθούν για πολλά, καταλήγει η Chanel Rion.

Ίσως, στο «ανήλικο» υλικό που περιέχεται, να αναφέρθηκε ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή War Room, έκανε λόγο για ευαίσθητο υλικό που βρέθηκε στο σκληρό δίσκο του λάπτοπ και σίγουρα αυτό το υλικό, έχει καταλήξει και στα χέρια της Κινεζικής κυβέρνησης. «Όλα όσα έχουμε στην κατοχή μας, περιέχουν 1000, ίσως και περισσότερες φωτογραφίες, που είναι ιδιαίτερα, ιδιαίτερα ακατάλληλες έως παράνομες», είπε ο Τζουλιάνι.

Μόνο ένα κομμάτι του υλικού έχει αποκαλυφθεί στον Τύπο μέχρι στιγμής, οπότε, όπως όλα δείχνουν, μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη περιμένει το Δημοκρατικό Κόμμα.

Εάν όντως υπάρχει υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα στο λάπτοπ, τότε και το FBI έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις στον Αμερικανικό λαό, διότι είχε το υλικό στην κατοχή του εδώ και χρόνια και το απέκρυπτε!

Είναι σίγουρο, πως η ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου, δε θα τολμούσε επαγγελματικά και ποινικά, να εκστομίσει ή να υπονοήσει κάτι τέτοιο, εάν πράγματι δεν υπήρχε υλικό μέσα στο λάπτοπ του Μπάιντεν, που να προκαλούσε πραγματική αποστροφή και σοκ!

Οι επόμενες ώρες και μέρες, αναμένεται να είναι συγκλονιστικές στην κούρσα για την Προεδρία και στο πολιτικό σύστημα της Υπερδύναμης!

Πηγή: Infowars

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares