Αποκάλυψη! Ομπάμα και Μπάιντεν λειτουργούσαν κάτω από την ομπρέλα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών! Θα πέσει άγριο ξύλο στις ΗΠΑ | The Flag Report

Αποκάλυψη! Ομπάμα και Μπάιντεν λειτουργούσαν κάτω από την ομπρέλα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών! Θα πέσει άγριο ξύλο στις ΗΠΑ

Date: 24/07/2021 Time: 12:20

Χθες σε ανάλυσή μας εδώ, στο The Flag Report λέγαμε ότι το Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα, είναι ελεγχόμενο και υποχείριο της Γερμανίας. Τονίσαμε με έμφαση, ότι οι Αμερικανοί πατριώτες, θα αντεπιτεθούν στο γερμανικό παράγοντα και στους Κινέζους. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι φυσικά από τον κόσμο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και δείχνουν πόσο βαθιά είναι μπλεγμένοι ο Μπαράκ Ομπάμα και ο κοιμισμένος Τζο, με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Το παρακάτω λοιπόν, ρεπορτάζ του iOTW report.com είναι εξόχως διαφωτιστικό για το δρώμενο και τις έρευνες που σχετίζονται με το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν και τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσε η «Αγία» οικογένεια της Αμερικής, για να κάνει τις βρωμοδουλειές της με τους Γερμανούς και τους Κινέζους. Για άλλη μία φορά, ας πάρουν ορισμένοι στην Ελλάδα το μήνυμα ότι, όταν το The Flag Report αναφέρει και αποκαλύπτει κάτι, δεν το κάνει καθόλου τυχαία, ούτε φυσικά διαβάζει κρυστάλλινη σφαίρα.

Διαβάζουμε λοιπόν ότι:

«Το “ινκόγκνιτο” όνομα του Joe Biden ήταν Peter Henderson και όχι ROBIN WARE.

Αυτό το άρθρο έχει σταλεί στον εκπρόσωπο μου στο Κογκρέσο. Προτρέπω κάθε Αμερικανό να κάνει το ίδιο και να απαιτήσει έρευνα σχετικά με τη χρήση από την κυβέρνηση Ομπάμα και τη “διοίκηση” Μπάιντεν των ΞΕΝΩΝ ISP μη ασφαλών ηλεκτρονικών μηνυμάτων κατά την επικοινωνία και τη μετάδοση πληροφοριών με επίσημη ιδιότητα. Είναι ευρέως γνωστό ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποίησαν είχε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ από τη Γερμανικη υπηρεσία πληροφοριών, και εξακολουθούσαν να τη χρησιμοποιούν.

Γιατί; Για να αποφύγουν τον εντοπισμό από την NSA.

Για να καταλάβετε την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν και τον τρόπο λειτουργίας της, πρέπει να τη δείτε μέσα από το πρίσμα ενός εισαγγελέα RICO/ερευνητή οικονομικής εγκληματολογίας με μια δόση από ένα πράκτορα της Κοινότητας Πληροφοριών. Η Robin Ware, το κωδικό όνομα που υποτίθεται ότι είναι σοκαριστικό, δεν είναι σοκαριστικό. Ήταν ένα φρούτο που δεν έπεφτε στα χέρια μας. Γνωρίζαμε αυτό το όνομα μέσα σε 24 ώρες από την πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Χάντερ. Δεν ήταν τόσο σημαντικό.

Έπρεπε να ανακαλύψουμε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί επιχειρηματικές συναλλαγές με ξένες κυβερνήσεις, εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί με τον Μπαράκ Ομπάμα και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες των γιων του, καθώς και ξένους αξιωματούχους και πράκτορες που πιθανώς είχαν άλλες σχέσεις με τον αντιπρόεδρο Biden εκτος της ιδιότητάς του ως αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μεγαλύτερη ανησυχία που πρέπει να έχει κάθε Αμερικανός είναι ότι ο Μπάιντεν και το επιτελείο του δεν χρησιμοποίησαν επίσημους διαύλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνούν για εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναντήσεις, πολιτικές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Η χρήση ανεπίσημων και μη ασφαλών τρόπων επικοινωνίας σημαίνει ρήγμα όσον αφορά την Εθνική Ασφάλεια, αλλά περισσότερο όσον αφορά τις ανήθικες – κάτω από το τραπέζι – ακροβασίες. Το πιο απίστευτο είναι το είδος της Υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται. Το GMX mail το οποίο είναι ευρέως γνωστό ότι είναι το “προαύλιο των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών” σε όλη την κυκλοφορία στον κυβερνοχώρο, ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν και ο “Πρόεδρος” Μπάιντεν ως ένα incognito email το οποίο σήμαινε ότι απέφευγε τον εντοπισμό της επικοινωνίας. Ως πρόεδρος ή αντιπρόεδρος, δεν έχεις ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, έχεις διακριτικότητα. Ως Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος, εκπροσωπείτε το έθνος μας, και ως εκ τούτου κάθε φορά που κλάνετε, στέλνετε μήνυμα, έχετε λόξιγκα ή καταπίνετε, παρακολουθείται ή καταγράφεται.

Δεν ήταν τεράστιο θέμα ότι η Χίλαρι Κλίντον χρησιμοποιούσε τον ιδιωτικό της διακομιστή για να επικοινωνεί; Πώς ξέρετε ότι ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν δεν διαβίβασε απόρρητες πληροφορίες χρησιμοποιώντας έναν Γερμανικό διακομιστή; Δεν το ξέρετε – Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι αυτό που έχουμε εμείς στη διάθεσή μας, και δεν είναι ΑΣΗΜΑΝΤΟ!»

Follow us on Twitter
Join our Facebook page