Αποκάλυψη: Η ουκρανική αστυνομία είπε ότι διεξήγαγε «επιχειρήσεις εκκαθάρισης» στη Bucha μια μέρα πριν τα βίντεο με νεκρούς

Date: 04/04/2022 Time: 21:04

Ασαφές είναι το πεδίο γύρω από το τι πραγματικά συνέβη τελικά στην πόλη Bucha και το ποιος ευθύνεται για τους θανάτους δεκάδων ανθρώπων, με νέες λεπρομέρειες να έρχονται στο φως, οι οποίες δείχνουν πως καταρρέει το αφήγημα της Δύσης για «εγκλήματα πολέμου» από τους Ρώσους. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μια έκθεση υποστηρίζει ότι η εθνική αστυνομία της Ουκρανίας δημοσίευσε στο Facebook πώς είχε πραγματοποιήσει μια «επιχείρηση εκκαθάρισης» στην Bucha μια μέρα πριν από τις φρικαλεότητες που αποτυπώθηκαν σε βίντεο και φωτογραφίες συγκλονίζοντας όλον τον πλανήτη.
«Σήμερα, στις 2 Απριλίου, στην απελευθερωμένη πόλη Bucha, στην περιοχή του Κιέβου, ειδικές μονάδες της Ουκρανικής Εθνικής Αστυνομίας ξεκίνησαν να εκκαθαρίζουν την περιοχή από σαμποτέρ και συνεργούς ρωσικών στρατευμάτων», ανέφερε συγκεκριμένα η ανάρτηση στο Facebook.
Την ίδια ώρα, η Μόσχα αρνήθηκε κατηγορηματικά την ανάμειξή της, υποστηρίζοντας ότι η Ουκρανία βομβάρδισε την πόλη αφού τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη αποσυρθεί.
Τα μόνα στοιχεία που προσφέρθηκαν μέχρι στιγμής που υποδεικνύουν την ευθύνη της Ρωσίας είναι οι ισχυρισμοί των ουκρανικών αρχών.
Το σενάριο ότι οι ουκρανικές αρχές, οι οποίες ήδη ασκούν πιέσεις για περισσότερη στρατιωτική συμμετοχή του ΝΑΤΟ, είπαν ψέματα σχετικά με την κτηνωδία, δεν εξετάζεται καν.

Η εμπλοκή του τάγματος Azov

Ένα χρονοδιάγραμμα που παρέχεται από ρεπορτάζ των New York Times υποδηλώνει ότι οι φιλοουκρανοί νεοναζί μαχητές του Azov εισήλθαν στη Bucha μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων και αφού ο Δήμαρχος της Bucha είχε ανακοινώσει την απελευθέρωση της πόλης χωρίς καμία αναφορά σε ωμότητες.
Ένα μέλος του Azov φέρεται να ακούστηκε να ρωτά αν μπορούσε να πυροβολήσει άτομα που δεν φορούσαν μπλε περιβραχιόνια.

Ποια είναι η αλήθεια;

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έγκλημα πολέμου που σημειώθηκε στην Bucha της Ουκρανίας το διέπραξαν Ουκρανοί, σκότωσαν από εκδίκηση πολίτες που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν το δράμα ώστε να φαίνεται ότι υπαίτιοι είναι οι ρώσοι.
Ο σκοπός της Ουκρανίας ήταν να ευαισθητοποιήσει την δύση και να κερδίσει περισσότερα από την Δύση.
Το βασικό σενάριο είναι αυτό…
Υπάρχουν κάποιες αποδείξεις

1)Ο δήμαρχος της πόλης Bucha, Anatoly Fedoruk ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από την Bucha χωρίς να αναφέρει τις θηριωδίες…
Οι θηριωδίες κατεγράφησαν όταν ο ουκρανικός στρατός που βιντεοσκοπούσε την είσοδο του στην πόλη κατέγραψε τα δεκάδες πτώματα αμάχων.
Το ερώτημα είναι το εξής.
Οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τις 30 Μαρτίου και οι Ουκρανικές δυνάμεις εμφανίστηκαν 4 ημέρες αργότερα.
Επί 4 ημέρες κείτονταν τα πτώματα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε;
Επί 4 ημέρες γιατί κανείς δεν αντέδρασε;
Γιατί ο Δήμαρχος όταν ανέφερε την απελευθέρωση της πόλης Bucha… δεν έκανε λόγο για αυτές τις κτηνωδίες;

2)Βρέθηκαν άμαχοι που φορούσαν λευκό περιβραχιόνιο το οποίο φορούσαν όσοι συνεργάζονταν για κάποιους λόγους με τις ρωσικές δυνάμεις.
Πως εξηγείται να σκοτώνουν οι ρώσοι, ουκρανούς συνεργάτες;

3)Γιατί σε καμία άλλη περιοχή της Ουκρανίας δεν συνέβη αυτό το ακραία κτηνώδες περιστατικό να κείτονται τα πτώματα στον δρόμο αλλά σημειώθηκε μόνο στην πόλη της Bucha.

4)Ένα τόσο ακραίο και τραγικό γεγονός όπου δολοφόνοι σκότωσαν εν ψυχρώ άοπλους ανθρώπους ποια χώρα θα στοχοποιούσε και ποια χώρα θα ευνοούσε;
Π.χ. η Ρωσία μόνο χαμένη θα έβγαινε εάν ρώσοι στρατιώτες είχαν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα
Η Ουκρανία επίσης που είναι αμυνόμενη εμφανώς κερδίζει την αλληλεγγύη της παγκόσμιας κοινής γνώμης…και η δύση εξοργισμένη για το έγκλημα αυτό επιβάλλει περισσότερες κυρώσεις στην Ρωσία.

Όμως φαίνεται ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό το έγκλημα πολέμου να διαπράχθηκε από τους Ουκρανούς…
Όταν εισήλθαν στην πόλη σκότωσαν όσους συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις, σκηνοθέτησαν το έγκλημα πολέμου ώστε να φαίνεται ότι το έκαναν οι ρώσοι που αποχωρούσαν από την πόλη.
Εάν αποδειχθεί αυτό θα πρόκειται για ομάδες αδίστακτων δολοφόνων…
Από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όπου ουκρανοί είχαν συλλάβει ρώσους στρατιώτες και τους πυροβολούσαν είτε στα γόνατα είτε έως ότου ξεψυχήσουν ή όταν σκότωναν ένα ρώσο στρατιώτη τηλεφωνούσαν από το τηλέφωνο του νεκρού τους γονείς του… και ειρωνεύονταν τον νεκρό – ακραία πράξη βεβήλωσης νεκρού – οι ουκρανοί είναι ικανοί για όλα.
Παρουσιάζονται ως οι αμυνόμενοι αλλά από τις πράξεις τους δεν είναι τίποτε λιγότερο από εγκληματίες πολέμου.

Πηγή: bankingnews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...