Από τα 400.000 κρούσματα της Omicron στη Βρετανία, μόνο 15 χρειάστηκαν νοσηλεία!

Date: 16/12/2021 Time: 18:22

Παρά τον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι υπάρχουν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα, αριθμός που διπλασιάζεται κάθε δύο ημέρες, οι υγειονομικές αρχές αποκάλυψαν ότι μόλις 15 άτομα με Omicron νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο μικρός αυτός αριθμός έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόλυτη υστερία που σαρώνει αυτή τη στιγμή τη χώρα, με τους ανθρώπους να κλειδώνονται, να ακυρώνουν τα χριστουγεννιάτικα σχέδια και να αφήνουν τον ήδη προβληματικό κλάδο της φιλοξενίας να κοιτάζει το βαρέλι.

Η Δρ Σούζαν Χόπκινς, επικεφαλής ιατρική σύμβουλος της βρετανικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας, δήλωσε στους βουλευτές: “Αυτή τη στιγμή 15 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομείο με Omicron”, αναφέρει το Sky News.

Οι υγειονομικές αρχές επιμένουν επίσης ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 400.000 άτομα που έχουν μολυνθεί από το Omicron στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται ραγδαία.

Αυτό υποδηλώνει σαφώς, σύμφωνα με τα στοιχεία από τη Νότια Αφρική, ότι η παραλλαγή είναι εξαιρετικά ήπια και δεν θα προκαλέσει τεράστιες αιχμές σε νοσηλείες ή θανάτους.

Όπως τονίσαμε νωρίτερα, αυτό ακριβώς λέει και ο υπουργός Υγείας της Νότιας Αφρικής, ότι οι νοσηλείες και οι θάνατοι “παραμένουν σχετικά χαμηλοί”.

Η Νότια Αφρική δεν έχει λάβει καν μέτρα για να αυξήσει το επίπεδο συναγερμού για το COVID-19 από τον αριθμό 1, το χαμηλότερο επίπεδο.

Αλλά μην περιμένετε από τα μέσα ενημέρωσης να το ενισχύσουν αυτό, δεδομένης της απόλυτης κατάστασης τρόμου που θέλουν να συνεχίσουν να επιβάλλουν στο βρετανικό κοινό, υπερτονίζοντας την απειλή που συνιστά το Όμικρον.

Σε μια άλλη εξαιρετικά αμφίβολη εξέλιξη, υποστηρίζεται ότι ο μόνος θάνατος μέχρι στιγμής κάποιου με Omicron στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ένας ανεμβολίαστος “θεωρητικός συνωμοσίας”.
Πόσο βολικό…

Πηγή: Infowars

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...