Απίστευτος ισχυρισμός Λαβρόφ για τα όπλα που φτάνουν στην Ουκρανία!

Date: 13/04/2022 Time: 19:28

«Ο Ζελένσκι πουλά τα όπλα που φτάνουν στην Ουκρανία από το ΝΑΤΟ, στη μαύρη αγορά»!

Αυτό τον απίστευτο ισχυρισμό εξέφρασε πριν από λίγο ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ και φυσικά επακολούθησε χάος. Το γιατί, είναι αυτονόητο. Μία συστοιχία αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος είναι αδύνατον να πωληθεί στην μαύρη αγορά, διότι απλούστατα θα εντοπιστεί άμεσα. Το ίδιο ισχύει με όλα τα βαρέα όπλα που παραλαμβάνει η Ουκρανία.

Εάν όμως ο Λαβρόφ εννοεί τα φορητά αντιαρματικά και αντιαεροπορικά συστήματα, τότε υπάρχει τεράστιο θέμα. Γι’ αυτό θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, που ακριβώς θα διαθέτει ο Ζελένσκι, εάν αυτά που λέει είναι αλήθεια και δεν είναι άλλο ένα κομμάτι της προπαγάνδας.

Διότι εάν αυτά τα όπλα καταλήξουν σε χέρια τρομοκρατών – ποιος άλλος θα τα αγόραζε στην μαύρη αγορά – τότε οι συνέπειες θα είναι εφιαλτικές για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ειδικά εάν καταλήξουν σε χέρια ισλαμιστών, δεν θα πετάει αεροπλάνο πάνω από τη μέση Ανατολή αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page