Απίστευτό ψέμα Τσίπρα: Ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Date: 18/03/2021 Time: 20:18

Ένα απίστευτο ψέμα έκλεψε την παράσταση από την πρωινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ούτε λίγο πολύ ο κ. Τσίπρας είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους της εκπομπής πως «ο Χριστόδουλος Ξηρός δραπέτευσε επί κυβέρνησης Σαμαρά και συνελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑ».

Και επειδή τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τις ανακοινώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ή ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας κάποτε υπήρξε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ή ο Αλέξης Τσίπρας συνειδητά έχει αποφασίσει να λέει τόσο χοντροκομμένα ψέματα.

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page