Απίστευτο: Ο παιδόφιλος Δ. Λιγνάδης συμμετέχει στην εκπομπή του Σ.Ρουβά στον ΣΚΑΪ για τον Ν. Κούρκουλο! (φώτο)

Date: 12/12/2021 Time: 11:40

Σάλο προκάλεσε η εκπομπή του Σάκη Ρουβά «Idols», η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον ΣΚΑΪ και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλο, καθώς σε αυτή συμμετέχει και ο ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου (διορισμένος από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη) είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων.

Και είναι απορίας άξιο πώς ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, η παραγωγή της εκπομπής και τελικά το κανάλι, έκριναν ότι είναι καλό για τη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, να μιλά για το πρόσωπό του και το έργο του, ένας άνθρωπος που θα δικαστεί με βαρύτατες, απεχθείς κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμούς.

Ένας άνθρωπος του θεάτρου που όπως αναφέρουν οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, εκμεταλλευόταν τη δύναμη και το κύρος που του έδινε το επάγγελμά του για να προβαίνει σε ανάρμοστες και ποινικά κολάσιμες ποινικές πράξεις. Καμιά σχέση με το ήθος και τον καλλιτεχνικό βίο του Νίκου Κούρκουλου.

royvas lignadis 2

Η συνέντευξη είναι προφανές ότι έχει δοθεί πριν από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη – ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως στις 26 Φεβρουάριο του 2021 – και την άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερις βιασμούς, καθώς ο ηθοποιός μιλά για τον Νίκο Κούρκουλο από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου οπότε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση τις καταγγελίες που τον ενέπλεκαν σε δυσώδεις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Μόνο που το γεγονός αυτό δεν μπορεί να είναι συγχωροχάρτι για την εκπομπή «Idols»  και τον Σάκη Ρουβά αφού η παραγωγή είχε άπλετο χρόνο να αφαιρέσει τη συνέντευξη του Δημήτρη Λιγνάδη από το αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο.

royvas lignadis

Η παραγωγή και ο Σάκης Ρουβάς είχαν δέκα μήνες περιθώριο για να συνειδητοποιήσουν ότι η απόφαση να συμπεριληφθεί η συνέντευξη του Δημήτρη Λιγνάδη στο αφιέρωμα για τον μεγάλο μας ηθοποιό, θα ήταν μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις κατηγορίες που τον οδηγούν στο σκαμνί για τέσσερις βιασμούς, προσβολή στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου.

Το γεγονός ότι η συνέντευξη συμπεριλήφθη στο αφιέρωμα, όμως, καταδεικνύει ότι παραγωγή και παρουσιαστής δεν θεώρησαν ότι προσβάλουν το έργο και την προσωπικότητα του Νίκου Κούρκουλου με αυτή την απόφασή τους.

Υπάρχει, όμως, μια αξιοπρόσεκτη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Στην ιστοσελίδα του καναλιού όπου έχει αναρτηθεί η εκπομπή αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, υπάρχει και εκτενές κείμενο 529 λέξεων άκρως κατατοπιστικό για τι αναφέρουν στις συνεντεύξεις τους οι προσωπικότητες που συμμετέχουν στην εκπομπή.

Και από αυτό το εκτενές ενημερωτικό κείμενο, λείπει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν γίνεται καμιά αναφορά στη συμμετοχή του στην εκπομπή. Γιατί άραγε; 

Εφόσον η παραγωγή και ο Σάκης Ρουβάς επέλεξαν συνειδητά να κρατήσουν τη συνέντευξη του Λιγνάδη στο αφιέρωμα, παρά τις σαρωτικές δυσώδεις εξελίξεις που ακολούθησαν, για ποιο λόγο τον «κρύβουν» από το εκτενές ενημερωτικό της εκπομπής;

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός της ίδιας της επιλογής να μιλήσει για τον Νίκο Κούρκουλο ο Δημήτρης Λιγνάδης, αφού η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέρει τίποτε με τη δήλωσή του στο αφιέρωμα, σε σχέση με τις άλλες προσωπικότητες και τους θεατράνθρωπους που τοποθετούνται και που είναι φανερό ότι γνώριζαν πάρα πολύ καλά τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη Νίκο Κούρκουλο.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page