Απίστευτο: Καίγεται το Πεδίον του Άρεως στο κέντρο της Αθήνας

Date: 06/08/2021 Time: 18:32

Σοκ επικρατεί στους πολίτες του κέντρου των Αθηνών καθώς λίγα λεπτά μετά τις 17:00 ξέσπασε φωτιά και στο Πεδίο του Άρεως, στην καρδιά της πρωτεύουσας! 

Φαίνεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν είναι ικανή να προστατεύσει ούτε τα παρτέρια της Βουλής, κάτι που έχει οδηγήσει τους Έλληνες πολίτες να ζητούν την άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού! 

Ερώτημα παραμένει αν η κυβέρνηση θα εκκενώσει μετά από τη μισή Πελοπόννησο, Εύβοια και βόρεια αττική και το κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η κυβέρνηση εκκένωσε… τα πάρκα μεταξύ των οποίων και το Πεδίον του Άρεως και απαγόρευσε την πρόσβαση στους πολίτες.

Αυτή τη στιγμή η πυροσβεστική προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά! 

fvto 1

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page