Απίστευτη δήλωση Σαντορινιού για αστυνομική βία επί ΣΥΡΙΖΑ: Τότε δεν είχαμε πανδημία

Date: 20/03/2021 Time: 10:27

Τα φαινόμενα αστυνομικής βίας που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας έχει αναγάγει σε αιχμή του δόρατος της πολιτικής της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε αυτό το κλίμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός κλήθηκε να σχολιάσει τη θέση του κόμματός του για τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά και για το θέμα των διαδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ και αποτελούν σύμφωνα με τους ειδικούς «υγειονομικές βόμβες».

Ωστόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής που ήταν καλεσμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το εύλογο ερώτημα για αντίστοιχα περιστατικά επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα και συγκεκριμένα στις διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Δεν είχαμε πανδημία τότε», του απάντησε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης με τη δήλωσή του να προκαλεί αντιδράσεις στο τηλεοπτικό πάνελ.

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page