Αμερικανοί Βουλευτές: Αρκετά, ως εδώ με την ψευδοεπιστήμη του Μπάιντεν και του Φάουτσι

Date: 28/07/2021 Time: 18:44

Την Τρίτη, το CDC του Μπάιντεν υπαναχώρησε σε προηγούμενες οδηγίες, τροποποιώντας δραστικά τη θέση του, συνιστώντας στα εμβολιασμένα άτομα να φορούν μάσκες σε ορισμένα περιβάλλοντα. Ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν ήταν εντελώς ανίκανος να εξηγήσει τις αποκλίσεις στα σημεία συζήτησης μετά από εβδομάδες που οι αξιωματούχοι του τομέα της υγείας προωθούσαν τα εμβόλια ως τον κύριο τρόπο για να επιστρέψουν οι ΗΠΑ στην προ της πανδημίας κανονικότητα.

“Εάν τα εμβόλια λειτουργούν… τότε γιατί οι άνθρωποι που έχουν το εμβόλιο πρέπει τώρα να φορούν μάσκες;” ρώτησε ο Peter Doocy του Fox News την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki, η οποία δεν μπόρεσε να απαντήσει επαρκώς στην ερώτηση.

“Οι ηγέτες της δημόσιας υγείας στην κυβέρνησή μας έχουν αποφασίσει, με βάση τα δεδομένα, ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να διασφαλιστεί η προστασία τους”, προσέφερε.

Οι νομοθέτες του GOP μιλούν τώρα, κατακεραυνώνοντας τη διοίκηση Μπάιντεν για την αποστολή ανάμεικτων μηνυμάτων.

“Ο αμερικανικός λαός έχει βαρεθεί την ψεύτικη επιστήμη του Μπάιντεν και του Φάουτσι”, δήλωσε στο Breitbart News ο βουλευτής Γκρεγκ Στιούμπε (R-FL), αντιδρώντας στην προσφορά του Μπάιντεν για άνευ όρων παράδοση στον κοροναϊό, υποχωρώντας στην εντολη για τις μάσκες από το CDC.

Αυτή η απόφαση δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παράδειγμα εξωφρενικής κυβερνητικής υπερβολής που θα παραβιάσει τα δικαιώματά μας, θα απειλήσει τις επιχειρήσεις μας και θα κρατήσει τα παιδιά πίσω στο σχολείο”, συνέχισε.

“Πόσες ακόμη φορές θα επιτρέψουμε σε αυτή την κυβέρνηση να μετακινήσει τα γκολπόστ και να καθυστερήσει την ανάκαμψή μας από την πανδημία;”, διερωτήθηκε.

Ο βουλευτής Mike Waltz (R-FL) δήλωσε στο Breitbart News ότι η οδηγία θα “δημιουργήσει ακόμη περισσότερες αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και ως εκ τούτου θα δώσει κίνητρο σε ανθρώπους που ήδη έχουν ανησυχίες να μην το κάνουν”.

“Αυτό θα κάνει το πρόβλημα χειρότερο, όχι καλύτερο”, προειδοποίησε.

“Ακριβώς όπως έκανε με την Κάμαλα Χάρις και την κρίση στα σύνορά μας, είναι αδύναμο για τον Πρόεδρο να εκχωρήσει την ηγεσία του σε αυτό το σημαντικό θέμα εξ ολοκλήρου στο CDC”, δήλωσε ο βουλευτής Ραλφ Νόρμαν (R-SC) στο Breitbart News, εξηγώντας ότι το CDC “έχει αποδείξει ότι σχεδόν πάντα θα υιοθετεί την πιο περιοριστική καθοδήγηση, παρά τα στοιχεία και τις ευρύτερες επιπτώσεις που οι πολιτικές τους έχουν τελικά στην οικονομία και τον τρόπο ζωής μας”.

“Το CDC θα έπρεπε να είναι μια πηγή πληροφοριών για τον κ. Μπάιντεν, όχι ο πληρεξούσιος του”, πρόσθεσε ο βουλευτής.

Ο βουλευτής Mike Kelly (R-PA) δήλωσε ότι οι Δημοκρατικοί, μαζί με τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να σταματήσουν να μετακινούν τα γκολπόστ.

“Τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και κάθε Αμερικανός είχε την ευκαιρία να κάνει ένα”, δήλωσε στο Breitbart News.

“Κάποια στιγμή οι Δημοκρατικοί, τα μέσα ενημέρωσης και η γραφειοκρατία της υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να σταματήσουν να μετακινούν τα γκολπόστ και να αποδεχτούν ότι οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους για την υγεία με τον τρόπο που επιλέγουν, συμπεριλαμβανομένου του αν θα κάνουν το εμβόλιο ή αν θα φορούν μάσκες”, πρόσθεσε.

“Το CDC που συστήνει μάσκες για τους εμβολιασμένους ανθρώπους θα μας οδηγήσει πίσω στον τρόπο με τον οποίο το βαρύ χέρι της κυβέρνησης αντιμετώπισε το COVID εξ αρχής”, δήλωσε ο γερουσιαστής Mike Braun (R-IN) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Αφήστε το θέμα να λυθεί σε επίπεδο βάσης με ατομική ευθύνη. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ υποχρεωτικότητες και μασκοφορια που δεν λειτούργησαν”, πρόσθεσε:

“Δεν βασίζεται στην επιστήμη. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι περιοχές με εντολές μάσκας έχουν καλύτερες επιδόσεις από τις περιοχές χωρίς εντολές μάσκας”, δήλωσε το γραφείο του DeSantis στο Breitbart News.

“Στην πραγματικότητα, αυτή η πολιτική θα μπορούσε στην πραγματικότητα να γυρίσει μπούμερανγκ. Η επιβολή μάσκας για τους εμβολιασμένους διαβρώνει την εμπιστοσύνη του κοινού και την εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Για μένα φαίνεται ότι η κυβέρνηση θέλει να θεωρηθεί ότι κάνει κάτι κατά τη διάρκεια μιας εποχικής έξαρσης των λοιμώξεων, ακόμη και αν η πολιτική της δεν κάνει απαραίτητα τους ανθρώπους πιο ασφαλείς”, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του DeSantis, Christina Pushaw.

“Μαζική ψύχωση που τροφοδοτείται από σχιζοφρένεια στο NIH και το CDC. Πώς λέτε ότι τα εμβόλια δουλεύουν, ενώ κάνετε ενέργειες που δείχνουν ότι δεν το πιστεύετε;” Ο βουλευτής Warren Davidson (R-OH) δήλωσε στο Breitbart News. “Για ό,τι αξίζει, φαίνεται ότι για τους περισσότερους ανθρώπους τα εμβόλια λειτουργούν. Ο καθένας θα πρέπει να συμβουλευτεί τον γιατρό του -και να αγνοήσει τον Δρ Fauci”, πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, η Rochelle Walensky, διευθύντρια του CDC, κατηγορεί τους ανεμβολίαστους ανθρώπους για την υπαναχώρηση της υπηρεσίας της.

Η επικαιροποιημένη καθοδήγηση για τη μάσκα, υποστήριξε, “θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί” εάν περισσότεροι άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί, ευθυγραμμιζόμενη με την κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει να υπονομεύει τη δική της αφήγηση.

Πηγή: breitbart.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page