Άλλος ένας «ψεκασμένος». Κυβερνήτης Οκλαχόμα: Όχι στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Θα κινηθώ νομικά κατά του Μπάιντεν

Date: 15/10/2021 Time: 19:53

Ο κυβερνήτης της Οκλαχόμα, Κέβιν Στιτ, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της διοίκησης Μπάιντεν για το σχέδιό της να επιβάλει εντολή εμβολίων σε επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε την Πέμπτη, ο κυβερνήτης Stitt δήλωσε ότι “αυτή η ενέργεια δεν είναι απλώς ομοσπονδιακή υπερβολή, είναι αντισυνταγματική” και ότι “η λήψη του εμβολίου είναι προσωπική επιλογή”.

“Το εμβόλιο είναι προσωπική επιλογή. Τελεία και παύλα”, δήλωσε ο Stitt στο βίντεο. “Οι στατικές, μονοσήμαντες εντολές απλά δεν ταιριάζουν στην πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα. Στην Οκλαχόμα, τα κρούσματα και οι νοσηλείες έχουν μειωθεί σχεδόν κατά 50%. Καθώς αυτός ο ιός εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με την επιστήμη και τις διαθέσιμες θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ανοσίας”.

Ο γενικός εισαγγελέας John O’Connor κατήγγειλε επίσης την επικείμενη εντολή υποχρεωτικών εμβολιασμων.

“Σε περίπτωση που εκδοθούν ομοσπονδιακοί κανόνες έκτακτης ανάγκης που θέτουν μια τέτοια παράνομη απαίτηση στους εργοδότες, το γραφείο μας θα ενωθεί με άλλους πολιτειακούς γενικούς εισαγγελείς σε όλη τη χώρα για να ασκήσουν γρήγορα αγωγή και να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά οποιασδήποτε εφαρμογής ή επιβολής” μιας εντολής, ανέφερε ο Ο’Κόνορ σε δήλωσή του.

Ο Stitt πρόσθεσε: “Η κυβέρνηση του Προέδρου Biden δεν σέβεται τις ατομικές ελευθερίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε έναν πρόεδρο που θέλει να αναγκάσει τους Αμερικανούς να επιλέξουν μεταξύ ενός εμβολίου και της εργασίας τους. Οι άνθρωποι που επηρεάζονται από αυτό δεν είναι απλώς στατιστικές. Είναι πραγματικοί κάτοικοι της Οκλαχόμα με πραγματικές ανησυχίες. Είναι γενναίοι νοσηλευτές και φροντιστές. Είναι μέλλουσες μητέρες και πατέρες. Είναι πρώτοι ανταποκριτές και γενναίοι αστυνομικοί”.

Πηγή: TGP

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page