Αλλάξτε μέτρα άρδην – Η Κυβέρνηση αρνείται να δει την πραγματικότητα. Επιβάλλει διαχωριστικές γραμμές στην κοινωνία – Διχάζει τους πολίτες

Date: 21/11/2021 Time: 19:00

Όταν στις 12 Νοεμβρίου η «Ζούγκλα» αναδείκνυε ως πολύ σημαντική είδηση την πληροφορία που διατύπωσε ένας επικουρικός Πνευμονολόγος του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ότι δηλαδή το 38% των νοσηλευομένων για Covid -19 είναι εμβολιασμένοι πολίτες, αλλά και πώς αυτοί οι ασθενείς νοσούν σοβαρά, ακόμη και σοβαρότερα από τους αντίστοιχους νοσηλευόμενους που είναι ανεμβολίαστοι, όλοι, συνδικαλιστές, ιατρικό κατεστημένο, πολιτική ηγεσία κλπ. έπεσαν επάνω του. Προς επίγνωση των ανωτέρω την τελευταία εβδομάδα όλα τα νεώτερα στοιχεία κατέδειξαν πως η τάση αυτή συνεχίζεται επιβαρυνόμενη και πως οι νοσηλευόμενοι εμβολιασμένοι με Covid-19 είναι περισσότεροι από τους νοσηλευόμενους ανεμβολίαστους. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος να εκδώσει ειδική προσωπική ανακοίνωση αποκηρύσσοντας στην ουσία τα λεγόμενα του. Κατήγγειλε δήθεν όσους απομόνωσαν αυτό το απόσπασμα από τη συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση. Σημειώστε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ οι αρμόδιοι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που όχι μόνον απομόνωσαν, αλλά και ανάρτησαν το συγκεκριμένο απόσπασμα. Προφανώς διότι αντιλήφθηκαν πώς αυτή η πληροφορία ήταν και σημαντική και απολύτως αναγκαία να αναρτηθεί.

Εκείνα τα εικοσιτετράωρα η «Ζούγκλα» έγινε αποδέκτης μαρτυριών από ιατρικούς κύκλους κεντρικών θεραπευτηρίων του Δημόσιου Τομέα της Αττικής. Οι γιατροί αυτοί ζητούσαν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους. Είχαν όλοι παρακολουθήσει το τι συνέβη στον συνάδελφό τους Σταμάτη Τσιπιλή, τον Πνευμονολόγο που τόλμησε να μιλήσει. Όλες αυτές οι μαρτυρίες ανέφεραν και επιβεβαίωναν (με αρνητικότερα στατιστικά στοιχεία ωστόσο) όλα όσα είχε αποκαλύψει ο επικουρικός γιατρός στον Ευαγγελισμό.

Δείτε το επίμαχο βίντεο εδώ.

εικόνα 1

Λίγες ημέρες αργότερα η «Ζούγκλα» γίνεται αποδέκτης και μιας ακόμη σημαντικής μαρτυρίας. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης «κατέβασαν» την επίσημη ιστοσελίδα του Θεραπευτηρίου την ημέρα κατά την οποία η επίσημη ψηφιακή καρτέλα με την πλήρη περιγραφή-απογραφή του προηγούμενου εικοσιτετράωρου όσον αφορά τη διαχείριση των περιστατικών Covid. Ήταν η ημέρα που οι εμβολιασμένοι ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ξεπέρασαν του ανεμβολίαστους. Προφανώς και δεν πρόκειται περί συμπτώσεως.

καρτα 5
εικόνα 2

Τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα συνέβη το εξής ανεξήγητο που παραπέμπει όντως σε μεταφυσικά φαινόμενα. Η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, γιατρός η ίδια και έξοχο δείγμα της νεοελληνικής εκδοχής του Πολιτικού-Πανελίστα, η κυρία Γκάγκα μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», είχε δηλώσει επί λέξει: «Δεν σκεφτόμαστε για νέα μέτρα. Γενικά, πρέπει να προσέξουμε αυτόν τον καιρό που έχουμε πολλά κρούσματα, να προσέξουμε τις επαφές μας. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, αλλά με έμφαση στους εμβολιασμένους, γιατί κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν περισσότερο, πολύ περισσότερο».

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Δείτε το επίμαχο πρωτοσέλιδο της «Ζούγκλας» με τίτλο «Τελικά Γκάγκα ή …γκαγκά»:

εικόνα 3

Μετά από σκέψη καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έπεσε και η ίδια θύμα των κυρίαρχων αντιφάσεων της πολιτικής ηγεσίας. Στην περίπτωσή της παλεύει ο Γιατρός με την Πολιτικό και το αποτέλεσμα είναι ή μία κρίση πανικού ή μία «κρίση αλήθειας». Διότι περί αυτού πρόκειται. Τελικά αφού πέρασε κάποιο κρίσιμο χρονικό διάστημα η κυρία Γκάγκα μίλησε για κάποιο σαρδάμ ή στιγμιαίο λάθος. Εν τη ρύμη του λόγου της είχε εκστομίσει την περιγραφή μίας απαγορευμένης πραγματικότητας. «Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, αλλά με έμφαση στους εμβολιασμένους, γιατί κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν περισσότερο, πολύ περισσότερο», είχε πει.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή που μας πέρασε η Αυστρία και τμηματικά και η Γερμανία αναγκάστηκαν να επιβάλουν καθολικά lockdown. H Γερμανία εδώ και μία εβδομάδα παρατηρεί το Δημόσιο σύστημα Υγείας της που είναι από τα στιβαρότερα του Δυτικού Κόσμου να καταρρέει. Εντοπίστηκαν ήδη περιπτώσεις διακομιδής ασθενών σε άλλες χώρες, όπως την Ιταλία και τη Σλοβενία. Στην Αυστρία το νέο lockdown ωστόσο δεν απευθύνεται, με τη μέθοδο των διαχωριστικών γραμμών, μόνο σε ανεμβολίαστους. Εκεί, στην Εσπερία, οι αποκαλούμενοι από εμάς «κουτόφραγκοι», αντιλήφθηκαν εγκαίρως πως οι εμβολιασμένοι απειλούνται εξίσου, αν όχι περισσότερο, όπως εξηγεί πλειάδα επιστημόνων διεθνώς. Έτσι τα μέτρα αφορούν τους πάντες.

Εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι επιχειρούν σε καθημερινή βάση να αποκαλύψουν τον βαλκάνιο εαυτό μας σε πείσμα της λογικής και της πραγματικότητας. Ένας από του άριστους εκπροσώπους της κυβερνητικής ανοησίας, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε μία από τις καθημερινές τηλεοπτικές εμφανίσεις του που ξεπερνούν πια σε αριθμό και εκείνες των ιδίων των τηλεπαρουσιαστών τόλμησε να αρθρώσει το εξής επιχείρημα: «Τα μέτρα λαμβάνονται γιατί πρέπει να βάλουμε ένα φραγμό στην εξάπλωση της πανδημίας και να μην φτάσουμε στην κατάσταση που επικρατεί στην Β. Ευρώπη και να μείνει ανοιχτή η αγορά τα Χριστούγεννα». Εξήγησε δε ότι τα μέτρα δεν έχουν τιμωρητικό χαρακτήρα για τους ανεμβολίαστους πολίτες και οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν έχουν ως σκοπό τόσο τη δική τους προστασία, όσο και των υπολοίπων: «Οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας κινδυνεύουν και θέλουμε να τους προστατέψουμε όχι να τους τιμωρήσουμε. Επειδή κινδυνεύει η υγεία τους συνακόλουθα, κινδυνεύει και το ΕΣΥ με περισσότερες νοσηλείες».

Την ώρα δηλαδή που οι σοβαροί κρατικοί μηχανισμοί χωρών, όπως η Γερμανία και η Ολλανδία, αλλά και η Αυστρία, προσανατολίζονται σε κοινά οριζόντια και κάθετα μέτρα, ο κ. Γεωργιάδης «χρυσώνει» το χάπι, υποστηρίζοντας πως επιθυμεί να διασώσει την αγορά των Χριστουγέννων επιβάλλοντας μέτρα κατά των ανεμβολίαστων και μάλιστα με σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Όπως θα έλεγε και ο σοφός λαός: «Πόσο Άδωνις Γεωργιάδης μπορείς να είσαι για να αγνοείς συνειδητά πως τα μέτρα πρέπει να είναι κοινά, ανθρώπινα, κοινωνικά δίκαια και αποτελεσματικά;». Πόσο πεισματικά κοντόφθαλμος (ή και συνειδητά) μπορείς να είσαι για να στηρίζεις πολιτικές με διαφορετικά μέτρα για τις Εκκλησίες, διαφορετικά για το σινεμά, διαφορετικά για την εστίαση, διαφορετικά για τα γήπεδα και διαφορετικά για τα μπουζούκια; Μήπως τελικά το μόνο που επιχειρούν εκεί στο επιτελικό κράτος του Μαξίμου είναι να εντοπίσουν ως νεοαλχημιστές πιθανές προοπτικές επανεκλογής τους; Εις μάτην. Η Πανδημία έχει τους δικούς της κανόνες ως φαίνεται.

Σε αυτήν την αυτοκαταστροφική προεκλογική θεωρία το Μαξίμου και προφανώς ο Πρωθυπουργός, έχουν σταθερούς συμμάχους. Τους «αρίστους» της «Λίστας Πέτσα». Ενδεικτικό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας η οποία συστηματικά προπαγανδίζει τις θέσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων. Πρόκειται για εργολαβία.

Πηγή: zougla.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...