Άκουσε «γαλλικά» και στην Πάτρα ο Θάνος Πλεύρης

Date: 11/12/2021 Time: 18:59

Κατά την άφιξη του Θάνου Πλεύρη στην Πάτρα, τον περίμεναν υγειονομικοί σε αναστολή, αλλά και κόσμος όλων των… ιδεολογιών (κατά της υποχρεωτικότητας, αντιεμβολιαστές, αρνητές), μαζί με φοιτητές και συλλογικότητες.

Ήταν εκεί και μέλη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ), ζητώντας ενίσχυση του ΕΣΥ, μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ είχε προηγηθεί αιχμηρή ανακοίνωσή της για την επίσκεψη.

Στην είσοδο του πρώην ΙΚΑ, ο Υπουργός Υγείας δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες, αλλά  και υβριστικά συνθήματα (π.χ. «Πλεύρη κ@φ@λ@, έρχεται κρεμάλα»), σκηνικό που συνάντησε και χθες στη Θεσσαλονίκη έξω από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όπως αναμενόταν, η αστυνομία με ισχυρή δύναμη, έκανε την εμφάνισή της για να προστατευτεί ο κ.Πλεύρης από τους «ανεπιθύμητους» που διαφωνούν με την πολιτική της Κυβέρνησης και διαμαρτύρονταν για τις αναστολές, τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και τη γενικότερη άθλια κατάσταση στο ΕΣΥ.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page