Ακόμα και οι Δημοκρατικοί βλέπουν έναν αποτυχημένο Πρόεδρο και την αντικατάστασή του από μία θλιβερή και αντιπαθητική προσωπικότητα

Date: 29/10/2021 Time: 11:07

Ωχ, όχι, οι Αμερικανοί δεν συμπαθούν πραγματικά τη μελλοντική πρόεδρο των Δημοκρατικών, την Kamala Harris, η οποία ήταν 0% αποδεκτή στις προκριματικές εκλογές. Ακόμα και με τη νέα προπαγανδιστική της ομάδα να την αναδιαμορφώνει επικοινωνιακά εξακολουθεί να παραμένει αντιπαθητική.

Το παρατήρησαν και οι LA Times. Παρακολουθούν την αντιδημοτικότητά της.

Από αυτή την εβδομάδα, το 42% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων είχε θετική γνώμη για τη Χάρις και το 51% είχε δυσμενή γνώμη.
Οι LA Times ανέφεραν:

Από την ανάληψη των καθηκόντων της, η Χάρις έχει αναλάβει ένα από τα πιο ακανθώδη ζητήματα της κυβέρνησης: την αναχαίτιση της εισροής μεταναστών που επιχειρούν να διασχίσουν τα σύνορα των ΗΠΑ. Οι Ρεπουμπλικάνοι προσπάθησαν να την κάνουν το πρόσωπο ενός θέματος που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει πολιτικά.

Μετά την ανάληψη αυτού του ρόλου, τα ποσοστά αποδοχής της Χάρις άρχισαν να μειώνονται, με τις δυσμενείς γνώμες να ξεπερνούν τις ευνοϊκές τον Ιούνιο. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο αν η πτώση αυτή σχετίζεται άμεσα με τη συζήτηση για τη μετανάστευση, καθώς η πτώση της αποδοχής της αντιστοιχεί επίσης σε μια μικρή πτώση της αποδοχής της εργασίας του προέδρου Μπάιντεν.

Ακόμη και οι Δημοκρατικοί μπορούν να εντοπίσουν μια αποτυχημένη προεδρία. Καθώς ο Μπάιντεν καταρρέει και καίγεται, η Καμάλα είναι το μόνο που έχουν για να τον αντικαταστήσουν – προς το παρόν.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Morning Consult/Politico, το 16% των Δημοκρατικών πιστεύει ότι τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 θα πρέπει να ανατραπούν.

Για τους Δημοκρατικούς, αυτό είναι εκπληκτικό.

Συνολικά, η δημοσκόπηση του Οκτωβρίου διαπίστωσε ότι το 35% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων συμφώνησε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο νόμιμος νικητής των εκλογών του Νοεμβρίου.

Το 60 τοις εκατό των Ρεπουμπλικάνων που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα πρέπει σίγουρα ή μάλλον να ανατραπούν, σε σύγκριση με ένα πολύ μικρότερο 30 τοις εκατό που δήλωσε ότι μάλλον δεν θα πρέπει ή σίγουρα δεν θα πρέπει να ανατραπούν. Το 10 τοις εκατό των ερωτηθέντων ήταν αναποφάσιστοι.

Το 16% των Δημοκρατικών και το 27% των ανεξάρτητων δήλωσαν ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα πρέπει να ανατραπούν.

Περισσότερο από το 94 τοις εκατό των Δημοκρατικών υποστήριξαν τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις το 2020. Σύμφωνα με το Morning Consult/Politico, το 83 τοις εκατό των Δημοκρατικών υποστηρίζει τον Μπάιντεν σχεδόν ένα χρόνο μετά τις περσινές προεδρικές εκλογές, μια απότομη μείωση της υποστήριξης.

Την ίδια στιγμή, ο Μπάιντεν βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις, φτάνοντας σε ορισμένες το 36%. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Δημοκρατικοί δε θα ψήφιζαν ξανά την ίδια ομάδα.

Πηγή: independentsentinel.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page