Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Το χάος και η κατάρρευση μόλις ξεκίνησαν…

Date: 23/08/2022 Time: 11:49

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 3 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Πεθαίνει απο καρδιακή προσβολή ο Ηλίας Νικολακόπουλος, γνωστός εκλογολόγος – εκλογομάγειρας του βαθέως κράτους του Περισσού για τον οποίο ο Τσίπρας είχε πει ότι «εκλογές δε γίνονται χωρίς τον Ηλία…».

Ακολουθεί η στημένη, μέσα από την Αριστερή πτέρυγα της ΕΥΠ, υπόθεση του Predator.

Η Κύπρος, βρίσκει τεράστια αποθέματα φυσικού αεριου που αλλάζουν όλα τα γεωπολιτικά δεδομένα της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, αλλά και της Ευρώπης. Ο East Med, μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, ως μείζον θέμα ενεργειακής λυτρώσεως της Ευρώπης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επεκτείνει το φράκτη στον Έβρο, την ώρα που ο Μπάιντεν έχει ανοίξει τα σύνορα στους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα να έχουν εισέλθει στις ΗΠΑ τα τελευταία 2 χρόνια, 5 εκατομμύρια μετανάστες!!!

Ο κύριος Κλαπ, δημοσιογράφος των σάπιων New York Times, γνωστός ακροαριστερός πρακτορίσκος, υπέρμαχος των ανοιχτών συνόρων, επιτίθεται στον Μητσοτάκη.

Ο Πούτιν, προσπαθεί να «καθαρίσει» τον Ντούγκιν, τον άνθρωπο που έχει στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κ. Μητσοτάκης, σε πανηγυρικό μήνυμά του για το τέλος της εποπτείας της Τρόικας, μιλά για την Μαρφίν, υπονοώντας πολλά πράγματα με το σημαντικότερο όλων, ποιο ή ποια είναι τα πρόσωπα που δείχνουν οι κάμερες να καίνε τους ανθρώπους στην Μαρφίν.

Βενιζέλος και Σαμαράς, που είναι χωμένοι βαθιά στην υπόθεση της Μαρφίν και στη δολοφονία Φύσσα, στρέφονται ανοιχτά κατά του Μητσοτάκη.

Ο κορωνοφασίστας, ημιπαράφρονας του Μαξίμου, τρώει πολύ ξύλο και τώρα καταλαβαίνει πόσο καταστροφικό ήταν να ακούσει τον Τσιόδρα και να συνταχθεί με το σύστημα Μπάιντεν. Η κοινωνία τον έχει ξεράσει, αλλά όχι τόσο πολύ, ώστε να φέρει τους άλλους στην εξουσία.

Θα δούμε πολλά μέχρι τις εκλογές και θα γίνουν πολλά…

Σας το είχα πει, ότι έχω αγοράσει τόνους ποπ κορν και απολαμβάνω την σύγκρουση μεταξύ παλαιομαρξιστών και νεομαρξιστών σε γεωπολιτικό και πολιτικό επίπεδο…

Πάρτε και εσείς ποπ κορν, όπως επίσης πυρομαχικά και τρόφιμα, όπως σας έχω συστήσει να κάνετε, μήνες πριν…

Ολόκληρη η Ευρώπη περιμένει εξεγέρσεις και λεηλασίες. Θα πληρώσει το τίμημα του να εισάγει εκατομμύρια Μουσουλμάνους στην επικράτειά της. Ήδη η εγκληματικότητα των μεταναστών στην Ελλάδα, έχει αυξηθεί κατακόρυφα!

Η ελληνική αστυνομία, έχει κατεβάσει ρολά, είτε από πολιτική εντολή, είτε από λευκή απεργία. Ίσως απλά να διαλύεται το μαγαζί, όπως η ΕΥΠ…

Καθόλου τυχαία γεγονότα, φυσικά…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...