Αισχρή επίθεση του Βασίλη Οικονόμου στους πολίτες για τις διακοπές ρεύματος!

Date: 28/04/2022 Time: 17:54

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου κατάφερε «να βγάλει από τα ρούχα τους» ακόμα και δημοσιογράφους της κρατικής ΕΡΤ με τα σχόλιά του για τους λογαριασμούς ρεύματος και τις χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης στις οποίες προχωρούν οι πάροχοι, επειδή ο κόσμος δυσκολεύεται να πληρώσει τις εξοντωτικά υπέρογκες οφειλές λόγω και της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής.

ΕΡΤ

Κατά τον βουλευτή, ο οποίος ανήκει σε ένα κόμμα που και έχει τεράστια χρέη και δεν τα πληρώνει, «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του»!

Μιλάμε για απύθμενο θράσος και χυδαία πρόκληση κατά των πολιτών και όπως επεσήμανε εκ των παρουσιαστών της ΕΡΤ, το ρεύμα ποτέ δεν ήταν τζάμπα, είναι κάτι για το οποίο ο κόσμος πληρώνει και χρυσοπληρώνει.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page