Αγρίεψαν τα πράγματα! Σκάσε επιτέλους, Φάουτσι! Δε χρειαζόμαστε την άδειά σου για να κάνουμε γιορτές!

Date: 12/10/2021 Time: 20:18

Έχει συμβεί ξανά και ξανά. Κάποια εορταστική περίσταση είναι στον ορίζοντα και οι  ειδήσεις φέρνουν τον Dr. Anthony Fauci για να τον ρωτήσουν αν επιτρέπεται να γιορτάσουμε, σαν να είναι ο γραμματέας της εορταστικής συγκέντρωσης. Πριν από μια εβδομάδα το μεγάλο μαντείο του COVID προειδοποίησε αυστηρά ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν μπορούμε να κάνουμε οικογενειακές γιορτές αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το πήρε πίσω πιο γρήγορα από ό,τι έκλεισε την έρευνα για την Κίνα.

Να θυμάστε, ο Fauci δεν εξήγησε αυτή την αντιστροφή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολλές επιστημονικές γνώσεις, πολύπλοκα πράγματα που δεν θα καταλάβουμε ποτέ. Αλλά μην ενθουσιάζεστε πολύ. Ο Fauci και οι ομοσπονδιακοί έριξαν ένα προσεκτικό πράσινο φως στις οικογενειακές σας παραδόσεις, αλλά μόνο αν εξακολουθείτε να φοράτε μάσκα σε εσωτερικούς χώρους.

Για όσους από εσάς έχετε μπερδευτεί σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι όχι να κάνετε στο σπίτι σας με την οικογένειά σας, υπάρχει ευτυχώς μια άλλη επιλογή:

Αγνοήστε το. Όλα αυτά.

Απλά κλείστε την τηλεόραση όταν ο Fauci, που σήμερα είναι ο πρωταγωνιστής μιας συκοφαντικής ταινίας του Netflix, αρχίσει να γνωμοδοτεί για τις ελευθερίες σας. Δε χρειαζόμαστε τον Anthony Fauci για να μας πει αν μπορούμε να κάνουμε κόλπα ή κέρασμα.

fauci

Όποιος έχει ταξιδέψει πέρα από τα καταγάλανα όρια των αριστερών πόλεων τον τελευταίο χρόνο, γνωρίζει ότι στο μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης χώρας η ζωή έχει επανέλθει στο φυσιολογικό. Κάθε Σάββατο οι οπαδοί του κολεγιακού ποδοσφαίρου συρρέουν στα γήπεδα χωρίς μάσκες, όπως ακριβώς συνέβαινε παλιά. Μας είχαν προειδοποιήσει ότι αυτό θα οδηγούσε σε μαζικές επιδημίες και, φυσικά, δεν συνέβη.

Οι θάνατοι από COVID τώρα είναι σχεδόν όλοι μεταξύ των ανθρώπων που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, έχουν μια προϋπάρχουσα κατάσταση και δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτό ήταν το νόημα των εμβολίων. Είναι πολύ αργά για να αφεθούν οι άνθρωποι στις δικές τους αποφάσεις.

Ωστόσο, ο Fauci λέει ότι είναι πολύ νωρίς για τους ανθρώπους να συγκεντρώνονται χωρίς μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, ακόμη και αν είναι εμβολιασμένοι.

Μαντέψτε: Κανείς δεν ακούει. Πήγατε πρόσφατα σε ένα εστιατόριο; Παρατηρήσατε τις μαζικές συναυλίες; Είδατε κανέναν Δημοκρατικό πολιτικό όταν νομίζουν ότι κανείς δεν κοιτάει;

Σχεδόν από τη στιγμή που ο κορωνοϊός έφτασε στις ακτές μας, οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας έκαναν λάθος όχι τόσο στην πλευρά της προσοχής όσο στην πλευρά της κινδυνολογίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τόσοι πολλοί Αμερικανοί έχουν μια υπερβολική ιδέα για το πόσο επικίνδυνος είναι ο COVID. Αντί να μας λένε απλώς την αλήθεια, μας λένε αυτό που πιστεύουν ότι θα μας κάνει να συμπεριφερθούμε όπως επιθυμούν. Ο Fauci δεν άλλαξε γνώμη για τις γιορτινές συγκεντρώσεις λόγω της επιστήμης, το έκανε επειδή τον κατηγόρησαν για την αβάσιμη καθοδήγησή του.

Χαρίστε γλυκά τις Απόκριες, κάντε ένα τεράστιο δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών, μοιράστε το egg nog την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γλεντήστε σαν να είναι το 2019. Και σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, κρατήστε τον Anthony Fauci μακριά από την τηλεόραση.

Το δικό μας το σχόλιο είναι μήπως θα πρέπει και εμείς στην Ελλάδα να φωνάξουμε στους “ειδικούς” και στους δημοσιογράφους ένα μεγάλο ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ;

Πηγή: nypost.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page