Αυτές, θα είναι και οι τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα. Η χώρα απαλλοτριώνεται από τις παγκόσμιες υπερδομές

Date: 01/04/2023 Time: 11:02

Το Ελληνικό Σύνταγμα απαλλοτριώθηκε μερικώς από τις οικονομικές κατοχικές δυνάμεις των μνημονίων και ολικώς με τη ψευτοπανδημία και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Απαλλοτρίωση Συντάγματος, σημαίνει απαλλοτρίωση της χώρας. Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Φίλης, δε διαφέρουν στο ελάχιστο οι απόψεις τους σχετικά με την Τουρκία και την συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, που είναι πραγματικά, τεράστιος!

Όλα τα κόμματα συμφώνησαν να παίξουν το παιχνίδι του Φάουτσι και του Κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος, μετατρέποντας το Σύνταγμά μας, κυριολεκτικά, σε κ@λόχαρτο για τους ευρύχωρους πισινούς τους.

Η προτροπή Μπαλαούρα στους Πακιστανούς να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν τυχαία, ούτε γκάφα. Αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου κοινωνικής και πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας. Ένας στρατός από Πακιστανούς τρομοκράτες, Ρομά, ακροαριστερούς και σαλταρισμένους ομοφυλόφιλους, θα είναι αυτή η δύναμη κρούσης, η οποία θα παράξει χάος, ώστε τα τρία κόμματα να κηρύξουν τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας, στοχεύοντας κάθε δημοκράτη και κάθε πατριώτη ως υπεύθυνο.

Η Ελλάδα, θα δώσει το διεθνές σήμα για το κυνήγι του εσωτερικού εχθρού στο δυτικό κόσμο, που θα ακούει στο όνομα «αρνητές», «ψεκασμένοι», «ακροδεξιοί», «φασίστες», «Πουτινικοί» ,«Τραμπικοί» και «χριστιανορατσιστές». Δεν είναι τυχαία η εμφάνιση πλακάτ στις συγκεντρώσεις των Πακιστανών και του ΚΕΕΡΦΑ, με το τριγράμματο BLM.

Δεν είναι και πάλι τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την κυβέρνηση, δεν έκαναν ουδεμία νύξη στο ενδεχόμενο η έκρηξη στις αμαξοστοιχίες των Τεμπών να ήταν προϊόν τρομοκρατικής ενέργειας. Διακομματική ομερτά και πάλι, όπως και στο Μάτι.

Οι Ελίτ, γνωρίζουν ότι χάνουν σταδιακά την κοινωνική και πολιτική τους νομιμοποίηση. Οι λαοί, τους γυρίζουν την πλάτη και επιθυμούν να ξαναπάρουν στα χέρια τους τη διοίκηση των χωρών τους. Το βλέπουμε αυτό στην Αμερική, στη Γαλλία, την Ιταλία, στο Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία. Για να διατηρήσουν οι σάπιες ελίτ τα προνόμιά τους και το τομάρι τους έξω από τη φυλακή, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.

Την κατάσταση πολιορκίας, την αναστολή άρθρων του Συντάγματος και την στοχοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Δεν αποκλείεται να στηθούν στρατόπεδα αναμόρφωσης, κράτησης πολιτών και συνοπτικές δίκες.

Οι επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα είναι εκλογές της μεγαλύτερης νοθείας στην ιστορία του τόπου. Τα συστημικά κόμματα, βρίσκονται πλησίον του εκλογικού τους αφανισμού και θα προσπαθήσουν, με κάθε βρώμικο μέσο, να δικαιολογήσουν και να νομιμοποιήσουν την κυριαρχία τους στο πολιτικό σύστημα.

Η πιο σκοτεινή ώρα για το Ελληνικό Έθνος, έχει φτάσει.

21η Μαΐου Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου, η Ελλάδα θα τελειώσει.

Ο Θεός, να φωτίσει τους πολίτες, ώστε να μην πατήσουν, εκείνη την ημέρα, το κουμπί της ίδιας τους της αυτοκαταστροφής!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...