Α. Tσίπρας: Ο Εσκομπάρ των φαρμακοβιομηχανιών. Hasta la emvolia siempre

Date: 19/11/2021 Time: 15:55

Διαβάσαμε ότι ο Παύλος Πολάκης πλακώθηκε με τον Σκουρλέτη για το θέμα των εμβολίων, όπου ο συμπαθής Κρητικός είπε ότι έπρεπε αυτά να χορηγούνται μόνο στους άνω των 60 ετών. Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι, διότι αυτή η ηλικιακή ομάδα είναι αυτή που «κινδυνεύει» περισσότερο από τον κορωνοϊό. Όλοι οι υπόλοιποι, εμφανίζουν, σύμφωνα με όλα τα παγκόσμια στατιστικά δεδομένα, σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να κινδυνεύσουν από αυτή την, ιατρικά, ανυπόληπτη ασθένεια.

Το να παίξουν τη ζωή τους στη ρώσικη ρουλέτα των παρενεργειών και των άγνωστων μακροπρόθεσμων επιπτώσεων αυτών των φαρμακευτικών σκευασμάτων, υγιείς και άτρωτοι στον κορωνοϊό άνθρωποι, είναι έγκλημα!!!

Όμως, ο Πολάκης, που φωνάζει από την αρχή για τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας, αυτής της ιατρικώς ανυπόληπτης ασθένειας, βρήκε απέναντί του τον Εσκομπάρ των φαρμακευτικών βιομηχανιών, Αλέξη Τσίπρα.

Βρήκε απέναντί του τους σικάριος του Τσίπρα, το Documento, την ΕΦ.ΣΥΝ,την Αυγή και το Έθνος. Ο Κώστας Βαξεβάνης ειδικά, είναι η προσωποποίηση του χαρακτήρα του Τσίλι, στην ομώνυμη σειρά «Πάμπλο Εσκομπάρ». Ένας σικάριος, που υπακούει στο αφεντικό, αλλά θέλει και να κάνει μόνος του δουλίτσες με τις φαρμακευτικές και τη λίστα Πέτσα.

Με 1.000 δολάρια κέρδη το δευτερόλεπτο, που έχουν οι φαρμακευτικές, επιβάλλοντας και προωθώντας μέσω μίας ασύλληπτης προπαγάνδας τους εμβολιασμούς, έχουν κάνει τους ναρκέμπορους να μοιάζουν με ψιλικατζίδες!

Η Αριστερά, που διακινεί μόνιμα το μύθευμα ότι πολεμάει το παγκόσμιο κεφάλαιο και την πλουτοκρατία, είναι ο καλύτερος ντίλερ και ο μεγαλύτερος χορηγός τους. Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ, όπως και οι Αριστεροί στην Ελλάδα, σε επίπεδο ηγεσίας, θα πουλούσαν και την ίδια τους την μάνα, εάν ήταν σωστή η τιμή.

Έχουμε φτάσει σήμερα, ως κοινωνία, στο ανώτατο επίπεδο μ@λ@κίας, όπου ο πιο διεφθαρμένος και ο πιο κανιβαλιστικός επαγγελματικός κλάδος στην Ελλάδα, αυτός της ιατρικής, καθορίζει το Πολίτευμα, τις Ελευθερίες και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού!

Βρε αδέλφια, καλοί μας Έλληνες, πόσα φακελάκια έχετε πληρώσει στο διεφθαρμένο σινάφι των γιατρών για να βρείτε την υγεία σας ή ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο; Πόσες φορές οι αληταράδες με τις λευκές ποδιές δεν έχουν ζητήσει τα άντερά τους σε χρήματα, για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους; Πόσες φορές δεν σας έχουν πατήσει στο λαιμό, οι αλήτες;

Πόσες φορές σας έχουν χορηγήσει συγκεκριμένα φάρμακα, διότι παίρνουν σχεδόν όλοι τους, μίζες από τις φαρμακευτικές; Το σκάνδαλο της Novartis, αφορά υποθέσεις χιλιάδων γιατρών και κρατικών υπαλλήλων που χρηματίζονταν.

Πόσες φορές δεν σας έστειλαν οι γιατροί σας, σε συγκεκριμένα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα, διότι λαμβάνουν, κάτω από το τραπέζι, ποσοστά;

Μήπως σας λέμε κάτι που δε ζούμε σε αυτή την χώρα επί δεκαετίες ή η διαφθορά των γιατρών δεν υπάρχει κάθε τρεις και λίγο, ως θέμα, μέσα στη δημοσιογραφική καθημερινότητα;

Πως έχει ξεχάσει ο ελληνικός λαός, πόσο άθλια και κανιβαλιστική είναι η πλειοψηφία της ιατρικής κοινότητας και έχει αφεθεί να πιστεύει στην προπαγάνδα ενός επαγγελματικού κάδου που είναι βουτηγμένος μέχρι τον λαιμό στην μίζα και την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου;

Είναι δυνατόν να πιστεύει ο Έλληνας, ότι οι «τηλε-ειδικοί» θέλουν το καλό του και όχι το καλό της τσέπης τους; Από πότε οι γιατροί, κοιτάζουν πέρα από το καλό της τσέπης τους; Δεν το ισοπεδώνουμε το θέμα, υπάρχουν ελάχιστοι γιατροί που είναι καλοί, έντιμοι και πάνω από όλα άνθρωποι, αλλά είναι ισχνή μειοψηφία, ώστε να κάνουν τη διαφορά μέσα στο σύστημα.

Ο Πολάκης, λοιπόν, μας λέει με τον τρόπο του και από πείρα, ότι ο Γεροτζιάφας, ο Ξάνθος και ο Τσίπρας, είναι το καρτέλ Μεγεδίν της Αριστεράς, που φροντίζει, ώστε να εξακολουθήσουν οι γερμανικές φαρμακοβιομηχανίες να κερδίζουν 1.000 δολάρια το δευτερόλεπτα.

Στην τηλεοπτική σειρά «Πάμπλο Εσκομπάρ», λέει ο διάσημος ναρκέμπορος, ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που να αγαπούν περισσότερο τα λεφτά όσο οι Αριστεροί. Και ο Εσκομπάρ, αυτοπαρουσιάζονταν ως οπαδός του Μαρξισμού-Λενινισμού και χρηματοδοτούσε τρομοκρατικές οργανώσεις αυτού του πολιτικού φάσματος. Στην Κούβα του Φιντέλ Κάστρο, βρήκε την καλύτερη προστασία, επ’αμοιβή, ώστε από εκεί να μεταφέρει την ντρόγκα στις ΗΠΑ.

Η διαφορά του Τσίπρα με τον Μητσοτάκη έγκειται, στο ότι ο μεν Μητσοτάκης θέλει το εμβολιαστικό Εσκομπαριλίκι να είναι υπό την αιγίδα του Κολωνακίου και ο δε Τσίπρας, υπό την αιγίδα του καρτέλ Μεγεδίν, ώστε να προσλαμβάνει το εγχείρημα φιλο-λαϊκό σοσιαλιστικό επίχρισμα.

Δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά! Οι σημερινοί σικάριος και οι πραγματικοί capo dei capi, φοράνε άσπρες ποδιές , διαθέτουν hoaxes, εφημερίδες και κανάλια.

Ηasta la emvolia siempre,

Δυστυχώς…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page