Α.Φώσκολος: Γιατί είναι παραμύθι η κλιματική αλλαγή (Βίντεο)

Date: 13/08/2021 Time: 10:03

Ο Ομότιμος Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μέλος της Γεωλογικής Ακαδημίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος, εξηγεί τι ισχύει με την κλιματική αλλαγή. 

«Βάλαμε έναν ενεργειακό σχεδιασμό με πάρα πολλές μονάδες φυσικού αερίου και ανεμογεννήτριες, το οποίο είναι αντιοικονομικό, καταστρεπτικό για την ΔΕΗ και βγάζει περισσότερο διοξείδιο του άνθρακος, ενώ πάμε να καταπολεμήσουμε την παραγωγή του διοξειδίου του άνθρακος. 

Ξαναγυρίζουμε στον λιγνίτη με μονάδες με μεγαλύτερη απόδοση, πηγαίνουμε σε ΑΠΕ, αλλά όχι με 60% όπως προβλέπει το σχέδιο, αλλά με 30%, εκ των οποίων το 15% είναι υδροηλεκτρικά έργα και το υπόλοιπο 15% αφήνουμε να είναι φυσικό αέριο. Το κόστος του φυσικού αερίου είναι κολοσσιαίο και αυτό το μεταφέρουμε στον καταναλωτή. Εάν προχωρούσε το σχέδιο», είπε αρχικά. 

Ενώ πρόσθεσε πως «το διοξείδιο του άνθρακος δεν έχει καμία θερμοκρασία με την αύξηση της θερμοκρασίας, ουδεμία, ποτέ! Είναι ευτυχία να υπάρχει διοξείδιο του άνθρακος, είναι δυστυχία να ακούμε τις αρλούμπες οι οποίες δρουν εις βάρος του λαού». 

Δείτε αναλυτικά όσα είπε: 

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page