810.000 προβολές το τραγούδι του Μιθριδάτη!

Date: 29/05/2021 Time: 13:29

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι έχει βγει το τραγούδι του Μιθριδάτη το οποίο αποτελεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μέσα σε τρεις μόλις μέρες έχει ξεπεράσει τις 800.000 προβολές στο YouTube, παρόλο που περιέργως η πλατφόρμα δεν το έχει βάλει ακόμα στα προτεινόμενα βίντεο.

Ένα γεγονός πραγματικά ανεξήγητο, καθότι βίντεο με 10.000 προβολές εμφανίζονται στα προτεινόμενα το YouTube, αλλά το συγκεκριμένο που έχει σπάσει κυριολεκτικά ταμεία, παραμένει στα αζήτητα!

Όχι φυσικά πως το χρειάζεται, διότι 800.000 προβολές σε τρεις ημέρες χωρίς να βρίσκεται στα προτεινόμενα και μάλιστα για ένα βίντεο που είναι άκρως πολιτικό και όχι εμπορικό, είναι πρωτόγνωρη επίδοση. Και λογικά φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει το Μαξίμου.

Πηγή: olympia.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page