16χρονος Σύρος ετοιμαζόταν να αιματοκυλήσει συναγωγή στη Γερμανία

Date: 17/09/2021 Time: 11:21

Την Τετάρτη το απόγευμα σήμανε συναγερμός στην πόλη Χάγκεν στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, με μεγάλη επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας στη συναγωγή της πόλης.

Υπήρχαν πληροφορίες ότι θα γινόταν τρομοκρατική επίθεση, καθώς λόγω της εβραϊκής γιορτής του Γιομ Κιπούρ στη συναγωγή θα γινόταν αγρυπνία.

Την Πέμπτη ακολούθησαν και τέσσερις συλλήψεις για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στη συναγωγή. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας 16χρονος Σύρος, που ζει στο Χάγκεν μαζί με τον πατέρα του.

Στις γερμανικές Αρχές είχαν φτάσει διαβαθμισμένες πληροφορίες ξένων μυστικών υπηρεσιών που προειδοποιούσαν ότι στη Γερμανία υπάρχει επικίνδυνος ισλαμιστής που αποτελεί κίνδυνο για τη χώρα.

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, ο 16χρονος που συνελήφθη σχεδίαζε να επιτεθεί με εκρηκτικά στη συναγωγή.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page