Ιταλία: Μουσουλμάνος μετανάστης επιτέθηκε σε Αστυνομικούς και απείλησε ότι θα κάψει την πόλη

Date: 27/06/2020 Time: 22:05

Η Ιταλική αστυνομία συνέλαβε έναν 29χρονο Αιγυπτιακής υπηκοότητας, επειδή ο μετανάστης επιτέθηκε στους αστυνομικούς με Ιαπωνικού τύπου Ναντσάκου και φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ».

Το περιστατικό έλαβε χώρα, αφού ο Μουσουλμάνος απείλησε αρχικά εργαζόμενους στο Δήμο στην πόλη Fiumicino λίγο έξω από τη Ρώμη πριν από μερικές ημέρες. Ο 29χρονος, μπήκε στο γραφείο με τον σκύλο του. Άνοιξε την τσάντα του, έβγαλε ένα ζευγάρι Ναντσάκου και άλλα όπλα και άρχισε να απειλεί τους υπαλλήλους.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγη ώρα μετά τις απειλές του Μουσουλμάνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Il Giornale και βλέποντας τους αστυνομικούς, προσπάθησε να το σκάσει, αλλά πολύ γρήγορα η αστυνομικοί τον εντόπισαν.

«Θα βάλω φωτιά σε ολόκληρη την πόλη, αν δεν πάρω τα χαρτιά», φώναξε ο Αιγύπτιος στους αστυνομικούς και εξαπέλυσε το σκυλί του που τους δάγκωσε στο χέρι.

Μετά την σύλληψη του Αιγύπτιου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα μαχαίρι και ένα ψαλίδι στην τσάντα του μαζί με τα Ναντσάκου. Ο Μουσουλμάνος μετανάστης, συνέχισε να ουρλιάζει στους αστυνομικούς, ενώ την ώρα που μεταφερόταν στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα, φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ».

Η υπόθεση αυτή, είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό επίθεσης μετανάστη εναντίον της Ιταλικής Αστυνομίας. Νωρίτερα φέτος στο Τορίνο, μετανάστες σε Κέντρο επαναπατρισμού, επιτέθηκαν στην αστυνομία με τούβλα.

Οι Μουσουλμάνοι, κυρίως βορειοαφρικανοί, τραυμάτισαν 13 άτομα σκαρφαλώνοντας σε οροφή κτιρίου και πετώντας κάτω τούβλα σε αστυνομικούς και δύο στρατιώτες του στρατού.

Πέρυσι, ένας Σενεγαλέζος λαθρομετανάστης, επιτέθηκε στην αστυνομία με σιδερένια βέργα σε μπαρ στο Τορίνο, φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ». Τραυμάτισε σοβαρά έναν από τους αξιωματικούς που χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος υπέστη τραυματισμούς στο χέρι του.

Η Europol, ανέφερε ότι 436 άτομα συνελήφθησαν για τρομοκρατικές δραστηριότητες Τζιχάντ στην Ευρώπη.

Πηγή: Breitbart

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Share to...