«Θεραπεύουν» ασθενείς με Covid-19 μόνο με… Ντεπόν! Μαζικές δολοφονίες ασθενών;

Date: 30/08/2020 Time: 14:45

ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ 2 Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος

Ο Barry Shaw, εκτός από συνεργάτης του The Flag Report, είναι διευθυντής Δημόσιας Διπλωματίας του Ισραηλινού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών. Είναι Στρατηγικός Αναλυτής διεθνούς κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Δεν είναι λοιπόν, δημοσιογράφος, ούτε και συνωμοσιολόγος. Πρόκειται για έναν αντικειμενικό και εξαίρετο επιστήμονα, ο οποίος αποφάσισε να ελέγξει προσωπικά, αυτά που γράφονται διεθνώς για την Υδροξυχλωροκίνη, αλλά και την αντιμετώπιση του Covid παγκοσμίως.

Σε διάστημα ελάχιστων ημερών, αλίευσε δύο ενδεικτικές μαρτυρίες, γι’ αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη και αποδεικνύει πέρα κάθε αμφιβολίας και αμφισβήτησης, ότι η διαχείριση του Covid-19 στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, γίνεται αμιγώς με πολιτικά κίνητρα.

Ένας γιατρός από την Ολλανδία και μία ασθενής με Covid από τις ΗΠΑ, καταθέτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, οι οποίες μας καθοδηγούν στη διερώτηση, εάν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, έχουν γίνει μαζικές δολοφονίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων για χάρη της πολιτικής σκοπιμότητας που ευνοεί την ατζέντα του παγκόσμιου διευθυντηρίου, του συστήματος Ομπάμα – Κλίντον – Μέρκελ – ΟΗΕ – Κίνας. Μαζικές δολοφονίες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, έχουμε να δούμε από την εποχή του Χίτλερ και του Στάλιν.

Πρέπει να κατανοήσουμε την πραγματική φύση αυτής της υπερκρατικής δομής, τα δολοφονικά της ένστικτα, το τι είναι ικανή να κάνει και να βρούμε τρόπο, ως κοινωνίες, να αντισταθούμε ενεργά και μαζικά σε αυτό το σύστημα.

Διαβάστε λοιπόν, αποσπάσματα από τη διαδικτυακή εκπομπή του κυρίου Barry Shaw:

Dr. Rob Elens: Είχαμε 40 ασθενείς με Covid. Από τους 25 ασθενείς που είδα, οι 12 πέθαναν μέσα σε 3 εβδομάδες. Φυσιολογικά, 12 ασθενείς μου πεθαίνουν κάθε χρόνο, αλλά τώρα είχα 12 ασθενείς μου νεκρούς μέσα σε 3 εβδομάδες. Το νοσοκομείο ήταν γεμάτο, έπρεπε να κάνω τουλάχιστον 10 κατ’ οίκον επισκέψεις κάθε μέρα.

Barry Shaw: Είχατε τη δυνατότητα να θεραπεύσετε κάποιον από αυτούς τους ασθενείς σε αρχικό στάδιο ή ήρθαν σε εσάς, όταν η μόλυνση ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο;

– Dr.: Βρίσκονταν στην έναρξη του δεύτερου σταδίου. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω ήταν να τους στείλω στο νοσοκομείο και από τους 25, οι 12 πέθαναν. Φυσικά, στην αρχή περίμεναν, δεν επισκέφθηκαν γιατρό πολύ γρήγορα, πρώτα δοκίμασαν το ένα, μετά δοκίμασαν το άλλο και μετά ήρθαν στο γιατρό. Πήγα στη φαρμακοποιό μου και τη ρώτησα, αν έχει κάποια συγκεκριμένα φάρμακα. Μου είπε ότι τα έχει και τότε τηλεφώνησα στο εργαστήριό μου και ρώτησα, αν μπορώ να κάνω κάποια τεστ. Μου απάντησαν, ότι μπορούσα να τα κάνω μετά από μία εβδομάδα. Οπότε, μόλις ολοκλήρωσα τα τεστ, είχα τη δυνατότητα να προσφέρω στους ασθενείς μου τη θεραπεία του Πρωτοκόλλου Ζελένκο. Έτσι, οι επόμενοι 10 ασθενείς που ήταν πολύ άρρωστοι, όπως και οι προηγούμενοι 25, ένιωσαν όλοι καλύτερα μέσα στις επόμενες 4 ημέρες.

– Barry: Εξηγήστε μας ποια είναι η θεραπεία, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ζελένκο. Για ποια φάρμακα πρόκειται;

Dr.: Τους θεράπευσα με Hydroxychloroquine (Υδροξυχλωροκίνη) 200 mg 3 φορές την ημέρα για 4 ημέρες, τους έδωσα Zinc Orotate 40 mg 3 φορές την ημέρα για 4 ημέρες, έδωσα Azithomycin 500 mg μία φορά την ημέρα για 4 ημέρες, τους έδωσα Βιταμίνη C 1000 mg 3 φορές την ημέρα, τους έδωσα Selenium 200 mcg μία φορά την ημέρα και τους έδωσα επίσης, Βιταμίνη D 2000 IU.

Barry: Οι 25 ασθενείς για τους οποίους μου είπατε, πήραν τίποτα προσπαθώντας να μειώσουν τη μόλυνση πριν έρθουν σε εσάς ή απλώς έμειναν στο σπίτι απομονωμένοι πριν σας επισκεφθούν;

Dr.: Τους γιατρούς γενικής ειδίκευσης, τους συμβούλευσε ο Σύλλογός τους, να στέλνουν τους ασθενείς στο σπίτι δίνοντάς τους μόνο Παρακεταμόλη. Αυτή τη θεραπεία ακολουθούν, αλλά δεν έχει αποτελέσματα. Πρέπει να δράσουμε πολύ νωρίς σε αυτή την αρρώστια. Και ήμουν τόσο πολύ ενθουσιασμένος με τη δική μου θεραπεία, που προσπάθησα να ενημερώσω τους συναδέλφους μου με ένα μικρό βίντεο που τους έστειλα. Δύο ημέρες αργότερα, μου τηλεφώνησαν από την Επιθεώρηση του Υπουργείου Υγείας και μου είπαν ότι κάνω άθλια δουλειά και ότι έπρεπε να σταματήσω, γι’ αυτό και γι’ αυτό (διάφορες δικαιολογίες), ότι χρησιμοποιήσω μη πιστοποιημένες θεραπείες, ότι είμαι πολύ επικίνδυνος για τους ασθενείς και με προειδοποίησαν ότι πρέπει να σταματήσω.

– Barry: Δηλαδή, αν καταλαβαίνω σωστά αυτά που μου λέτε, οι ασθενείς στην Ολλανδία λαμβάνουν οδηγίες από τους ειδικούς. Ποιους ειδικούς εννοείτε; Το Υπουργείο Υγείας της Ολλανδίας;

– Dr.: Υπάρχει ο επιστημονικός οργανισμός NHG που συμβουλεύει τους γενικούς γιατρούς πως να θεραπεύουν τον Covid-19, αλλά λένε ότι δεν υπάρχει θεραπεία για τον κορωνοϊό, οπότε το μόνο που μπορούμε να δίνουμε στους ασθενείς είναι Παρακεταμόλη και να τους στέλνουμε στα σπίτια τους σε καραντίνα. Και μιλάω με αυτόν τον οργανισμό επί μήνες τώρα, για να τους δείξω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για το Πρωτόκολλο Ζελένκο, αλλά είναι πολύ απρόθυμοι να αποδεχθούν το Πρωτόκολλο ως θεραπεία. Αλλά η Επιθεώρηση του Υπουργείου Υγείας στην Ολλανδία, απαγορεύει στους γενικούς γιατρούς να δίνει αυτό το φάρμακο (Υδροξυχλωροκίνη)… Στη συνέχεια, σε όσους έβγαιναν θετικοί στον κορωνοϊό, τους έδινα τη θεραπεία του Πρωτοκόλλου Ζελένκο και ήταν πολύ καλή. Μέσα σε 3-4 ημέρες, όλοι ένιωσαν καλύτερα.

– Barry: Είμαι σοκαρισμένος. Οι πρώτοι ασθενείς, όταν ήρθαν σε εσάς, ήταν ήδη σοβαρά άρρωστοι, επειδή άκουσαν τις συμβουλές των Υγειονομικών Αρχών της Ολλανδίας, αυτο-απομονωθήκαν, πήραν Παρακεταμόλη, χειροτέρεψε η υγεία τους σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείτε να τους θεραπεύσετε, χρειάστηκε να τους νοσηλεύσετε και από αυτούς, σχεδόν το 50% πέθανε. Αλλά στη συνέχεια, ανακαλύψατε το Πρωτόκολλο Ζελένκο, αρχίσατε να συνταγογραφείτε το συγκεκριμένο συνδυασμό φαρμάκων με Υδροξυχλωροκίνη και άλλα σκευάσματα σε 10 ασθενείς και κανένας από αυτούς δεν επιδεινώθηκε, κανένας από αυτούς δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί και όλοι έγιναν καλύτερα.

Dr.: Και μετά χρειάστηκε να διακόψω τη θεραπεία. Και μαζί με εμένα, σε άλλους 8.000 γενικούς γιατρούς, έχει απαγορευθεί η χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου. Είναι τόσο περίεργο και τόσο επώδυνο για εμένα, γιατί στον επόμενο ασθενή μου με κορωνοϊό, άκουσα τις συμβουλές των Αρχών, δεν του έδωσα Υδροξυχλωροκίνη, ζήτησα τον αυτοπεριορισμό του και 3 ημέρες αργότερα, ο άνδρας πέθανε.

Barry: Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, επειδή είπατε κάτι ενδιαφέρον. Είπατε, ότι σας απαγορεύουν οι Υγειονομικές Αρχές τη χρήση της Υδροξυχλωροκίνης, επειδή δεν έχει πάρει έγκριση για τη θεραπεία του Covid-19. Η Παρακεταμόλη, έχει πάρει έγκριση για την καταπολέμηση του Covid-19;  

– Dr.: Όχι. Τους το είπα! Με συμβουλεύετε να χορηγώ Παρακεταμόλη, αλλά δε βλέπω επιστημονικές αποδείξεις ότι θεραπεύει τον κορωνοϊό. Μου είπαν, ότι έχω δίκιο και ότι απλά θεραπεύουν τα συμπτώματα. Ξέρω 100% ότι η Παρακεταμόλη δε θεραπεύει τον ιό. Ξέρω 100%, ότι άλλα φάρμακα ίσως το κάνουν. Οπότε, αν δώσω Παρακεταμόλη, ξέρω 100% ότι ο ιός εξακολουθεί να ζει. Αν δώσω τα άλλα φάρμακα, έχω πιθανότητες αυτό να λειτουργήσει. Και οι παρενέργειες είναι ελάχιστες (προβλήματα καρδιάς και αρρυθμία), ειδικά, όταν μιλάμε για χρήση του φαρμάκου για μόλις 4 ημέρες, όχι για μήνες ή για χρόνια. Οπότε, η επιλογή είναι πολύ εύκολη, ειδικά όταν έχεις χάσει 12 ανθρώπους μέσα σε 3 εβδομάδες.

Η ασθενής από τις ΗΠΑ, μητέρα τριών μικρών παιδιών, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, καταθέτει ακριβώς τα ίδια με το γιατρό, λέγοντας ότι σώθηκε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, που νόσησαν και οι δύο από Covid-19, χάρη στο Πρωτόκολλο Ζελένκο και την Υδροξυχλωροκίνη. Αξίζει να αναφερθεί, ότι αρχικά οι γιατροί χορήγησαν στον σύζυγό της Παρακεταμόλη και τον έστειλαν στο σπίτι του και σε βέβαιο θάνατο, νίπτοντας τας χείρας τους…  

Αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε πλέον, ότι η πολεμική κατά της Υδροξυχλωροκίνης και του Προέδρου Τραμπ, που την πρότεινε ως θεραπεία, είχε σκοπό, να προκαλέσει μαζικούς θανάτους χιλιάδων ανθρώπων, ώστε οι θάνατοι αυτοί, να κεφαλαιοποιηθούν πολιτικά, γεωπολιτικά και οικονομικά από το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον – Μέρκελ – ΟΗΕ – Κίνας και να καταργηθούν βασικές ελευθερίες και συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Η υπόθεση πλέον, δείχνει να αποκτά νομικές διαστάσεις, κατηγορίας εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και όχι του απλού Ποινικού Δικαίου. Εάν υπάρχει θεραπεία, όπως όλα δείχνουν και δεν τη χορηγούν επίτηδες για να προκαλούν θανάτους, ώστε να εργαλειοποιούν τον Covid-19 για τους ανίερους σκοπούς τους, τότε πρόκειται για στυγνούς εγκληματίες.

Νεώτερα στοιχεία από το Αμερικανικό κέντρο ελέγχου λοιμώξεων (CDC) αναφέρουν, ότι από τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ, αποδιδόμενοι στον Covid-19, στην πραγματικότητα, οι θάνατοι εξαιτίας του Covid είναι κοντά στις 6.000. Είναι άλλο πράγμα το «Πεθαίνω από τον Covid» και άλλο το «Πεθαίνω με τον Covid». Είναι άλλο πράγμα η ασθένεια και μόνο του Covid να σε σκοτώσει και άλλο το να είσαι φορέας του Covid και να πεθάνεις από άλλες αιτίες. Σχεδόν το σύνολο των θανάτων που καταγράφησαν αποκλειστικά από τον Covid-19στις ΗΠΑ, αφορούσαν σε υπερήλικες.

Αυτή η ιστορία της μαζικής παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ, τις μαζικές δολοφονίες ανθρώπων που έγιναν εξαιτίας της στέρησης της Υδροξυχλωροκίνης και η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, δε θα ξεχαστούν, να είστε σίγουροι. Κάποιοι θα πάνε στη φυλακή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, ακόμα κι αν χρειαστεί να καεί ο κόσμος ολόκληρος, ακόμα κι αν χρειαστεί να καεί από τα θεμέλιά του, ολόκληρο το Ελληνικό πολιτικό σύστημα και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της Λίστας Πέτσα.

http://www.cooltv.se/video/covid-and-the-drug-that-dare-not-speak-its-name-ctv?fbclid=IwAR1gvjnnynSCrKjvJVaMGwJtwUZu-MEPYTg_jjTFPT8mtPGKCaQ-9WUHeN4

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Share to...