Τραμπ: Τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους!

Date: 04/07/2020 Time: 09:55

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πριν από το Όρος Ράσμορ, το βράδυ της Παρασκευής, ότι τα σχολεία της Αμερικής συνεχίζουν να κάνουν προπαγάνδα και τα παιδιά της Αμερικής διδάσκονται να «μισούν τη χώρα τους».

Όπως είπε ο Τραμπ, η Αριστερά, έχει γίνει όλο και πιο ριζοσπαστική και ασκεί μεγάλη επιρροή σε πολλές πτυχές της Αμερικανικής κοινωνίας, ενώ τόνισε, ότι θα «εκθέσει» τον επικίνδυνο ριζοσπαστισμό της Αριστεράς και την «πολιτιστική επανάσταση».

«Στα σχολεία μας, στις ειδησεογραφικές μας αίθουσες, ακόμα και στις εταιρικές μας αίθουσες συνεδριάσεων, υπάρχει ένας νέος ακροαριστερός φασισμός, που απαιτεί απόλυτη υποταγή», ανέφερε ο Πρόεδρος Τραμπ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος υποστήριξε, ότι μεγάλο μέρος των ταραχών που προέκυψαν τις τελευταίες εβδομάδες, προήλθε από τη διείσδυση της Αριστεράς στο σχολικό σύστημα της χώρας. Είπε ότι τα σχολεία και τα Μέσα Ενημέρωσης, συνεχίζουν να στρεβλώνουν την αλήθεια για την Αμερικανική ιστορία και κάνουν τα παιδιά να μισούν τη χώρα τους.

Ντόναλντ Τραμπ:

«Το χάος και η βία που έχουμε δει στους δρόμους και τις πόλεις – που διοικούνται από φιλελεύθερους δημοκράτες σε κάθε περίπτωση – είναι το προβλέψιμο αποτέλεσμα της ακραίας κατήχησης και μεροληψίας ετών, στην εκπαίδευση, τη δημοσιογραφία και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα. Ενάντια σε κάθε νόμο της κοινωνίας και της φύσης, τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους και να πιστεύουν, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που την έχτισαν, δεν ήταν ήρωες αλλά κακοποιοί.

Η ριζοσπαστική άποψη της Αμερικανικής ιστορίας, είναι ένας ιστός ψεμάτων. Κάθε προοπτική, έχει αφαιρεθεί. Κάθε αρετή, είναι κρυμμένη. Κάθε κίνητρο, είναι διεστραμμένο. Κάθε γεγονός, παραμορφώνεται και το ελάττωμα γιγαντώνεται, μέχρι η ιστορία να εξαλειφθεί για πάντα και όλες οι καταγραφές να παραμορφωθούν, ώστε να μην μπορούν πλέον να αναγνωρίζονται. Αυτό το κίνημα, επιτίθεται ανοιχτά στις κληρονομιές κάθε ανθρώπου στο Όρος Ράσμορ. Μολύνουν τη μνήμη του Ουάσινγκτον, του Τζέφερσον, του Λίνκολν και του Ρούσβελτ.

Σήμερα, θα θέσουμε την ιστορία και όλες τις καταγραφές της στη σωστή της βάση», πρόσθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Πηγή: Breitbart

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Share to...