Τηλεοπτικός σταθμός…υπνωτήριο! Ο νέος διευθυντής που βρήκε το συρτάρι του πρώην, γεμάτο…XANAX!

Date: 13/07/2020 Time: 12:40

Του Άρη Σπίνου

Δεν φτάνει η ανύπαρκτη τηλεθέαση του τηλεοπτικού σταθμού που έχει στοιχίσει αρκετά εκατομμύρια στο ιδιοκτήτη του,έχει όπως φαίνεται να  αντιμετωπίσει και τα πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ των στελεχών του. Πριν λίγο καιρό αντικαταστάθηκε ο διευθυντής ειδήσεων,δια προαγωγής, από ένα στέλεχος της αγοράς που ήταν ξεχασμένος στα αζήτητα και πέρναγε τις περισσότερες ώρες του στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή είχε…μακρύ χέρι.

Όπως ο ίδιος διαδίδει παρέλαβε ένα διαλυμένο κανάλι αφού ο προκάτοχος του έπαιρνε 6 χαπάκια την ημέρα προκειμένου να αντιμετωπίσει της…φοβίες του.Ισχυρίζεται μάλιστα ότι στα συρτάρια του γραφείου βρήκε κουτιά με υπνωτικά χάπια. Πως θα επιβιώσουν αυτοί οι 2 στον ίδιο χώρο μόνο ο ιδιοκτήτης που βάζει γερά το χέρι στην τσέπη το ξέρει.   

Πηγή: edolio5

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares