Στη χώρα της λίστας Πέτσα

Date: 28/07/2020 Time: 11:30

Με 54 δασικές πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, με την Covid να επανακάμπτει απειλητικά, με την οικονομία να διαλύεται και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά να βρίσκονται σε απελπισία και με τις ισορροπίες στο Αιγαίο να κρέμονται από μια κλωστή, ο Κ. Μητσοτάκης πετάχτηκε στην Αντίπαρο για να φωτογραφηθεί με τον Τομ Χανκς.

Προφανώς, είπε να στείλει ένα μήνυμα χαλαρότητας και ανεμελιάς, για να δείξει ότι τίποτα το ανησυχητικό δεν συμβαίνει στη χώρα και ότι τα πάντα είναι υπό έλεγχο. Κατάφερε να στείλει ένα μήνυμα απουσίας σοβαρότητας και συναίσθησης.

Και την άλλη μέρα τα έκανε ακόμα χειρότερα. Γιατί, για τις ανάγκες της προσωπικής του εικόνας, θέλησε να συνδυάσει την Αντίπαρο με την Επίδαυρο. Και για να το καταφέρει, δέσμευσε τρία στρατιωτικά ελικόπτερα, την ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής.

Την ίδια στιγμή, το ΥΠΕΘΑ σκέφτηκε, απ’ ό,τι φαίνεται, τη μαγκιά να εκδώσει NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην περιοχή της έντασης. Για να την κάνει αμέσως μετά γαργάρα, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει ποιος την έβγαλε.

Εντάξει, ασκήσεις με πραγματικά πυρά είναι. Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε…

Δεν πάει καλά η σοβαρότητα στη χώρα. Ευτυχώς, κρατάει γερά η λίστα Πέτσα.

Και μαθαίνουμε τι έφαγε ο Τομ Χανκς και πόσο κομψή ήταν η Μαρέβα στην Επίδαυρο.

Πηγή: avgi.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares