Ρίχνουμε λίγο φως στο πιο μυστηριώδες παιχνίδι πάνω στον πλανήτη!

Date: 22/07/2020 Time: 12:20

ΤΖΩΡΑΣ 5 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι παρατηρώ, ότι οι αναγνώστες του The Flag Report, έχουν αντιληφθεί, εκτιμούν και μας το δείχνουν, ότι τα θέματα και οι αναλύσεις που δημοσιεύουμε, γίνονται από ακομμάτιστους, ελεύθερους και βαθύτατους γνώστες του παγκόσμιου συστήματος. Μας τιμάτε και εμείς, θα ανταποδίδουμε την τιμή που μας κάνετε, ρίχνοντας λίγο φως, πάνω σε θέματα που αφορούν στα πιο σκοτεινά και βαθύτερα ζητήματα, που απασχολούν τις Ελίτ του πλανήτη.

Όσοι λοιπόν, δεν ενημερωθήκατε ακόμη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εκτόξευσαν πριν από δυο μέρες, διαστημικό όχημα με κατεύθυνση τον Άρη, όπου και θα μελετήσει τον πλανήτη. Ειλικρινά χαίρομαι για την μεγάλη αυτή επιτυχία του Αραβικού κόσμου. Χαίρομαι διπλά, διότι μας αποδεικνύουν, ότι υπάρχουν πεφωτισμένοι Μουσουλμάνοι, που αναζητούν τη γνώση και την ανάπτυξη της επιστήμης. Μεγάλο μπράβο λοιπόν, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και καλή επιτυχία!

Το εξαιρετικό ενδιαφέρον, όμως, σε γεω-πολιτικό-φιλοσοφικό επίπεδο, έγκειται στο όνομα του διαστημικού οχήματος τον Εμιράτων. “Αναζήτηση Ελπίδας”! Εκπληκτικό όνομα, με βαθύτατους συμβολισμούς, από μία Μουσουλμανική χώρα! Σας αφήνω για ένα λεπτό να κατασταλάξει μέσα σας το όνομα του διαστημικού οχήματος.

“Αναζήτηση ελπίδας”! Τα πιο σοβαρά πολιτικο-φιλοσοφικά ζητήματα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, εξελίσσονται εκτός της ατμόσφαιράς του. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ, πόσο μεγάλο είναι πραγματικά το παιχνίδι που παίζεται και εάν στο The Flag Report, γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις, στα οποία έχουν πρόσβαση ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Τα διαστημικά πλέον ΗΑΕ, τα οποία χρηματοδοτούν το Χαφτάρ και στηρίζουν την Αίγυπτο και την Ελλάδα στο γεωπολιτικό παιχνίδι. Τα ΗΑΕ, τα οποία είναι πολύ ζεστά απέναντι στο Κράτος του Ισραήλ.

Ταυτόχρονα σχεδόν με την εκτόξευση του διαστημικού οχήματος, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου Τραμπ, πηγαίνει στην Ιερουσαλήμ, όπου σε συνέντευξή του, πιέζει τον Τραμπ, διά των Ισραηλινών, να λύσει αποφασιστικά το θέμα του Ιράν.

Το Ιράν, που οποίου οι πυρηνικές εγκαταστάσεις ανατινάζονται μυστηριωδώς κάθε τρεις και λίγο. Το Ιράν, της γυναικείας Βαβυλώνιας Θεάς, Βάαλ, που τη βρίσκουμε να λατρεύεται από τον Έσπιν και ολόκληρο το παγκόσμιο σατανικό και παιδοφιλικό διευθυντήριο! Το Ιράν, που είχε φυτέψει τους πράκτορές του μέσα στον Λευκό Οίκο, επί διακυβερνήσεως του Κενυάτη Μουσουλμάνου, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

Δε γίνονται τα πράγματα, ακόμα πιο ενδιαφέροντα, τώρα που σας ενώνουμε ορισμένα κομμάτια του παζλ;

Ελπίζω, κάποιοι στην κυβέρνηση και το δημοσιογραφικό κόσμο, να καταλαβαίνουν τι εννοώ. Το ότι το Ιράν, τρώει ασύλληπτο ξύλο και θα φάει ακόμα περισσότερο, όπως και οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, χωρίς τη δυνατότητα, αλλά και την πολιτική βούληση να ανταποδώσουν το σφυροκόπημα, εμένα μου λέει, ότι έχουν πετάξει λευκή πετσέτα και ότι θεωρούν και εκείνοι, βέβαιη την επανεκλογή Τραμπ.

Τα όσα συμβαίνουν εκτός της ατμόσφαιρας του πλανήτη, καθορίζουν τις πολιτικές και γεωπολιτικές συγκρούσεις στην επιφάνειά του, περισσότερο απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε. Η επόμενη τετραετία Τραμπ, θα είναι φοβερά αποκαλυπτική για το τι συμβαίνει “εκεί έξω”.

Άραβες και διάστημα. Ασύμβατες, μέχρι χθες, έννοιες. Τζαμί και Αγιά Σοφιά. Ασύμβατες, μέχρι χθες, έννοιες. Ισλάμ και Ισραήλ. Ασύμβατες, μέχρι χθες, έννοιες.

Τελικά, μήπως όλα ήταν και είναι συμβατά στο πλαίσιο της Ελληνιστικής, ανθρωποκεντρικής οικουμενικής κοσμόπολης και το μόνο ασύμβατο στο κοσμοσύστημα, η μόνη πολιτικο-ιστορική παρέκκλιση, είναι ο Μαρξισμός και ο Ευρωπαϊκός “ψευτοδιαφωτισμός”;

Μήπως, το όλο μεταπολιτευτικό μας σύστημα, είναι μία ιστορική παρέκκλιση, μία πολιτικο-φιλοσοφική ανωμαλία, πάνω στο κοσμοσύστημα, που η ιστορία θα διορθώσει ομαλά ή με τη βία; Μήπως, ο πολιτικο-ιστορικός χώρος, εκτός της γήινης ατμόσφαιρας, είναι η μεγάλη σύμβαση και σύνθεση;

Για σκεφτείτε το λίγο…

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares