Κραυγή απελπισίας από βουλευτή της Μινεσότα. Η Μινεάπολη, μετατρέπεται σε Ισλαμο-Μαρξιστικό Κρατίδιο

Date: 26/06/2020 Time: 20:25

Καθώς η πόλη της Μινεάπολη επιχειρεί να διαλύσει την αστυνομική της δύναμη, ο Ρεπουμπλικανός αντιπρόσωπος της Μινεσότα, Steve Green δήλωσε το προφανές: «αυτό που βλέπετε, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ο κομμουνισμός που κινείται στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο». Και όχι μόνο ο κομμουνισμός, αλλά η αριστερή/Ισλαμική συμμαχία. Ο Green υποστήριξε ότι η Antifa και οι Μουσουλμανικές οργανώσεις σχεδιάζουν να θέσουν την «Αστυνομία στη Μινεάπολη υπό Μουσουλμανική κυριαρχία». Εκείνοι που χλευάζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απλά δεν δίνουν προσοχή στις πρόσφατες εξελίξεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Μινεάπολη ψήφισε πριν από δύο εβδομάδες την κατάργηση της αστυνομικής δύναμης της πόλης. Τα σχέδιά του πέρα από αυτό δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά κάτι θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή ως εναλλακτική λύση στην αντικατάσταση της Αστυνομίας. Οι New York Times ανέφεραν, ότι «πολλοί έχουν ζητήσει να βασίζονται περισσότερο στην αυτο-αστυνόμευση της κοινότητας και η αστυνομία να επεμβαίνει μόνο, όταν προκύψει πραγματική έκτακτη ανάγκη. Κάποιοι αναφέρουν ως παράδειγμα το πως, κατά τις ημέρες μετά τη δολοφονία του Floyd, ομάδες αποτελούμενες από δεκάδες μέλη του αμερικανικού Ινδικού Κινήματος, περιπολούσαν τους δρόμους και ήλεγχαν την κυκλοφορία στην κοινότητα κατοικιών Little Earth στη Μινεάπολη».

Εάν τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας καταλήξουν να αστυνομεύουν τη Μινεάπολη, με τι θα μπορούσε να μοιάζει αυτό; Το 2016, Μουσουλμάνοι της Μινεάπολης δήλωσαν σε δημοσιογράφο που έκανε ρεπορτάζ στο δρόμο, ότι προτιμούσαν τον Ισλαμικό νόμο έναντι του Αμερικανικού νόμου. Έχουμε δει περιπολίες της Σαρία στη Γερμανία, τη Βρετανία, ακόμη και στη Νέα Υόρκη, όπου η Μουσουλμανική κοινοτική περιπολία, έχει στολές που μοιάζουν έντονα με τις στολές του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης και οδηγούν αυτοκίνητα προσεκτικά σχεδιασμένα, για να μοιάζουν με αυτοκίνητα του NYPD, για να επιβάλουν τις «βασικές αρχές της Σαρία».

Ο Μουσουλμάνος ηγέτης, Siraj Wahhaj εξήγησε τι σήμαινε αυτό: «Τα τζαμιά χρειάζονται προστασία και τα αυτοκίνητα αυτά, μπορούν να βοηθήσουν να σταματήσουν τους ανθρώπους που δεν ακολουθούν τους κανόνες της Σαρία».

Εάν ξεκινήσει μία τέτοια κοινοτική περιπολία στη Μινεάπολη, είναι πιθανό να επικεντρωθεί στα ίδια πράγματα, αλλά να μην κάνει τίποτα για το γεγονός ότι η 5η Περιφέρεια του Κογκρέσου στη Μινεάπολη, η περιφέρεια της Ilhan Omar, είναι η πρωτεύουσα της στρατολόγησης Τζιχαντιστών τρομοκρατικών. Η εμπόδιση των νεαρών Μουσουλμάνων να συμμετέχουν σε Τζιχαντιστικές δραστηριότητες, είναι απίθανο να είναι υψηλής προτεραιότητας, για μία ομάδα που είναι αφιερωμένη στην επιβολή της Σαρία, δεδομένου ότι η Σαρία καλεί τους Μουσουλμάνους να διεξάγουν πόλεμο και να υποτάξουν τους «άπιστους».

Πόσο πιθανό είναι η Μινεάπολη να καταλήξει υπό Ισλαμική κυριαρχία, με την ευλογία και τη συνεργασία της σκληρής Αριστεράς; Ο Steve Green, μπορεί να αποδειχθεί μία προφητική φωνή, πολύ νωρίτερα απ’ όσο φαντάζεται κανείς. Και αν κάποιοι ελεύθεροι άνθρωποι βρίσκονται ακόμα στη Μινεάπολη, τώρα είναι η ώρα να «ξεσηκώσουν άλλους ανθρώπους» – όχι να εξεγερθούν και να καταστρέφουν, όπως οι Ασιτεροί, αλλά να σταθούν όρθιοι και αποφασισμένοι να σταματήσουν την αρπαγή της εξουσίας από αυτές τις ύπουλες ολοκληρωτικές δυνάμεις.

Πηγή: FrontPage

Follow us on twitter
Join our Facebook page