Ιταλία: Σχέδιο «φιλικό προς το Ισλάμ, θα αφαιρεί τα Χριστιανικά σύμβολα, για να νιώθουν άνετα οι Μουσουλμάνοι τουρίστες

Date: 09/09/2020 Time: 19:55

Μία σειρά πρωτοβουλιών, θα επιτρέψει στην Περιφέρεια Απουλία της Ιταλίας, να επωφεληθεί των ευκαιριών που προσφέρει ο τουρισμός κοντά στον Ισλαμικό κόσμο: Αυτή είναι η πρόθεση του «φιλικού προς τους Μουσουλμάνους» εγχειρήματος, το οποίο προωθείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Προορισμός Απουλία» και υλοποιείται με την προώθηση του Teatro Pubblico Pugliese.

Ήδη έχει δημοσιευθεί ανακοίνωση για «την παρουσίαση προτάσεων, με σκοπό τον καθορισμό του σχεδίου προώθησης της «φιλικής προς το Ισλάμ» τουριστικής προσφοράς της νότιας Ιταλίας. Με τον τρόπο αυτό, η Αριστερά, ενώ η Ιταλία πρέπει να αντιμετωπίσει τις σοβαρές οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, προσεγγίζει τον Ισλαμικό τουρισμό. Προφανώς αυτό, αποτελεί προτεραιότητα για την Αριστερά, σε σχέση με τις ανάγκες των Ιταλών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προβλέπεται συνολικός προϋπολογισμός 90.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για τα έργα προώθησης του Μουσουλμανικού τουρισμού, που πρέπει να πραγματοποιηθούν μεταξύ 1ης Οκτωβρίου και 18ης Νοεμβρίου 2020. Το εγχείρημα αυτό, θα περιλαμβάνει επίσης, διανυκτερεύσεις, ξεναγήσεις, τουριστικά πακέτα και φαγητό. Υπάρχει, όμως, μία προϋπόθεση που πρέπει να τηρηθεί: είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη «οι ιδιαίτερες ανάγκες των Μουσουλμάνων τουριστών, οι οποίοι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, αυξάνονται συνεχώς αριθμητικά, ενώ οι ιδιαιτερότητές τους, καθιστούν τους Μουσουλμάνους πολύ ενδιαφέροντες, ποιοτικά, για την Περιφέρεια Απουλία της Ιταλίας».

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν από την Giorgia Meloni, η οποία στα προφίλ της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ανήρτησε την ανακοίνωση για τη «χρηματοδότηση τουριστικών εγκαταστάσεων, την αφαίρεση των Χριστιανικών συμβόλων και τα φιλικά προς τους Μουσουλμάνους τουριστικά πακέτα». Μεταξύ των παροχών, όπως διαφημίζεται στην ανακοίνωση, είναι ξεχωριστές πισίνες για άνδρες και γυναίκες, μπέιμπι σίτερ και προσωπικό κατάλληλα ντυμένοι (όχι μίνι φούστες, προτίμηση στη μπούρκα) και μια σειρά άλλων ενοχλητικών κανόνων. «Τώρα, πληρώνουμε και με δημόσιους πόρους για να εξισλαμιστούμε, ήταν το σκληρό σχόλιο του ηγέτη των Αδελφών της Ιταλίας.

Η είδηση, προκάλεσε και την αντίδραση του Matteo Salvini, ο οποίος έγραψε: «Καημένη Απουλία, αυτή η Αριστερά είναι ντροπή. Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, θα τους στείλουμε σπίτι. Είστε μαζί μας»;

Πηγή: Il Giornale

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares