Η γυναίκα δεν το κρύβει. Λατρεύει τα πάντα γύρω από τον σατανισμό!

Date: 03/10/2020 Time: 13:11

Του Adan Salazar

Η Χίλαρι Κλίντον διαθέτει ένα βιβλίο με χειροποίητους γυάλινους διαβόλους σε σεξουαλικές ερωτικές πόζες, όπως φαίνεται σε μία φωτογραφία που κοινοποιήθηκε από την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Το βιβλίο του 2018, «Erotics», από τον καλλιτέχνη Lucio Bubacco, εμφανίστηκε σε μία φωτογραφία που ανέβηκε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πρώην Πρώτη Κυρία, καθώς ανακοίνωνε το νέο podcast «Εσείς κι εγώ μαζί».

Το εξώφυλλο του βιβλίου παρουσιάζει ένα φτερωτό θηλυκό δαίμονα με εκτεθειμένο το στήθος και φορώντας ψηλά τακούνια να καπνίζει μία μακριά πίπα.

Σύμφωνα με μία περιγραφή για το σκληροπυρηνικό βιβλίο στο Amazon, κοστίζει από 50 έως 70 δολάρια και σύμφωνα με πληροφορίες, απεικονίζει «όργια μασκαράδων, έναν κρυστάλλινο δαίμονα που επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες την ώρα που κοιμούνται και ερωτικές φαντασιώσεις από γυαλί».

Άλλα έργα του Bubacco που βρέθηκαν μέσω της Google, δείχνουν μία γυναίκα σε κτηνοβασία με έναν κύκνο, δύο αρσενικούς διαβόλους να ερωτοτροπούν μεταξύ τους, διαβόλους που πίνουν ποτήρι με αίμα και άλλες γυάλινες «τεχνοτροποίες» με σατανικές αναφορές.

«Αναρωτιέμαι γιατί να έχει το βιβλίο ενός σατανιστή «καλλιτέχνη με γυάλινες ερωτικές τεχνοτροπίες», αναρωτιέται ένας χρήστης του Twitter.

γυάλινος διάβολος
Glass art by Lucio Bubacco

Το βιβλίο, αναμφίβολα θα τροφοδοτήσει περαιτέρω θεωρίες της μακρόχρονης αφοσίωσης της υποψήφιας του Δημοκρατικού κόμματος το 2016, στις σατανικές δυνάμεις. Μία θεωρία που διατυπώθηκε πριν από 4 χρόνια από τον Larry Nichols, έμπιστου του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος υποστήριξε ότι η Χίλαρι παρακολουθούσε τακτικά συγκεντρώσεις μαγισσών, κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπιλ.

Ο Nichols, έκανε αυτό τον ισχυρισμό, σε ένα μίνι ντοκιμαντέρ του 2016 του Infowars, με τίτλο «Τα Νέα Χρονικά της Κλίντον», το οποίο δυστυχώς, δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο YouTube.

«Ο Μπιλ μου είπε ότι πήγαινε εκεί έξω, εκείνη και μια ομάδα γυναικών και ότι θα ήταν μέλος της εκκλησίας μίας μάγισσας», είπε ο Nichols στο Infowars. «Φίλε, όταν μου το είπε αυτό ο Μπιλ, η Χίλαρι, θα μπορούσε να με χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Προσπάθησα να του το επισημάνω: «Συνειδητοποιείς τι θα συμβεί, αν αυτό βγει προς τα έξω»;  Φυσικά, η δουλειά μου ήταν να σιγουρευτώ, ότι δε θα έβγαινε προς τα έξω».

«Τώρα, δε ξέρω αν η Χίλαρι συμμετέχει ακόμα στο τελετουργικό της μάγισσας, δε ξέρω καν τι ήταν αυτό το τελετουργικό. Αλλά για πολλά χρόνια, η Χίλαρι πήγαινε αρκετά συχνά, είτε ήταν τακτικά μία φορά το μήνα, ή ίσως μία φορά κάθε δύο μήνες, πήγαινε το Σαββατοκύριακο για να αποτελεί κομμάτι του (τελετουργικού)».

Η Χίλαρι συνδέθηκε επίσης με σκοτεινές δυνάμεις την ίδια χρονιά, με τον γραμματέα του Τμήματος Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης, Δρ. Ben Carson, ο οποίος κατά τη διάρκεια της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής το 2016, υπενθύμισε σε όλους, ότι ο μέντορας της Κλίντον, Σαούλ Αλίνσκι, είχε αφιερώσει το βιβλίο του «Κανόνες για τους Εξτρεμιστές», στον Εωσφόρο.

Πηγή: infowars.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page