ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Σοιλού τρόμαξε το Ελληνικό πολιτικό σύστημα!!! Αρχίζουν τα όργανα;

Date: 11/09/2020 Time: 18:43

Σε μία πολύ βαθιά πολιτική δήλωση προέβη ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοιλού, η οποία κατατρόμαξε το Ελληνικό πολιτικό σύστημα. Ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας δήλωσε, δείχνοντας προς την πλευρά της Ελλάδας, ότι «αποστολή της Τουρκίας, είναι να δώσει το χέρι στις χώρες που θέλουν να απαλλαγούν από την καταπίεση του άγριου καπιταλισμού».

Ουσιαστικά, αυτό που λέει ο κύριος Σοιλού, είναι ότι η Τουρκία μπορεί να απαλλάξει τον Ελληνικό λαό, από εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που  έφεραν την οικονομική καταστροφή στη χώρα, σε όλα τα επίπεδα. Έχει μεγάλο γεωπολιτικό βάθος η αποστροφή του λόγου του για να αγνοηθεί, δεδομένου ότι και η Ρωσία του Πούτιν, διακατέχεται από τα ίδια αισθήματα. Ο Τούρκος, μας λέει, ότι η Ελλάδα θα πληρώσει την ταύτισή της με τα Γερμανικά Τραπεζικά συμφέροντα, αλλά και την ταύτισή της με το σύστημα Κλίντον.

Όταν η Αριστερά, είναι η θεραπαινίδα του πιο άγριου καπιταλισμού, όπως μας έδειξε η τετραετής διακυβέρνησή της, αλλά και η ταύτιση και χειραγώγησή της με τις πολιτικές ενός μεγαλοκαρχαρία των αγορών, όπως ο Τζορτζ Σόρος, η δήλωση Σοιλού, δεν αφορά μόνο στους νεοφιλελεύθερους Γερμανοτραπεζίτες του Μητσοτάκη, αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς της χώρας!

Το Ελληνικό, σάπιο καθεστώς, μπήκε σε τροχιά θανάτου, όπως είχαμε προβλέψει και είχαμε προειδοποιήσει ότι θα συμβεί. Το βέλος, έφυγε από το τόξο και ο Σοιλού, μας έδειξε ποιος είναι ο στόχος του.

The Flag Report

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares