Γαλλία: Μυστήριο με δολοφονία και ακρωτηριασμό δεκάδων αλόγων – Ανοιχτό το σενάριο σατανισμού

Date: 09/09/2020 Time: 12:13

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό δεκάδων αλόγων σε ολόκληρη τη Γαλλία. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο σατανισμού.

Μυστήριο επικρατεί στη Γαλλία το τελευταίο διάστημα για υποθέσεις θανάτωσης και ακρωτηριασμών αλόγων.

Θύματα έχουν πέσει πάνω από 150 άλογα. Ορισμένες φορές τους κόβουν τα αυτιά ή τα γεννητικά τους όργανα, ενώ άλλες φορές τους τραυματίζουν το δέρμα, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο AFP.

Η γαλλική αστυνομία που έχει ξεκινήσει έρευνα για τα περιστατικά, βρίσκεται στο «σκοτάδι», καθώς ασαφές παραμένει ακόμη το κίνητρο των δραστών.

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται πολλοί δράστες, με διαφορετικές μεθόδους, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την εξιχνίαση.

Ελεύθερος αφέθηκε ύποπτος για τις δολοφονίες αλόγων στη Γαλλία

Παρότι οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 50χρονο ως ύποπτο, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα καθώς επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του. Παρόλα αυτά, το όνομά του εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα των υπόπτων.

Τα περιστατικά δολοφονία αλόγων καταγράφονται σε πάνω από 20 διαμερίσματα της Γαλλίας, ενώ έχουν ανοίξει 153 υποθέσεις για περιστατικά βίας κατά αλόγων.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές κάλεσαν τους ιδιοκτήτες αλόγων να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να αποφύγουν «να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους».

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο σατανισμού

Οι αρμόδιες αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο σατανισμού πίσω από τις δολοφονίες των αλόγων, παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Η αρμόδια υπηρεσία της Γαλλίας La Miviludes, η οποία επικουρεί την έρευνα, δεν έχει βρει στοιχεία για σατανική τελετή μέχρι στιγμής, «αλλά δεν είναι κάτι που αποκλείουμε» δήλωσε ο αξιωματούχος της χωροφυλακής, Hubert Percie du Sert, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο.

Πηγή: sputniknews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares