Γάλλος δημοσιογράφος: Μαρξιστικός – Ισλαμιστικός συνασπισμός, διεξάγει πόλεμο κατά του Δυτικού πολιτισμού

Date: 30/06/2020 Time: 12:00

Authored by Dan Lyman via europe.infowars.com

Ο Δυτικός πολιτισμός βρίσκεται υπό πολιορκία από έναν συνασπισμό ριζοσπαστικών Μαρξιστών και Ισλαμιστών, που εκτελούν μια σχεδόν ταυτόσημη στρατηγική μάχη σε πολλές ηπείρους, σύμφωνα με το Γάλλο δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ και διανοούμενο, Eric Zemmour.

Ο Zemmour, ένας από τους σημαντικότερους επικριτές της μαζικής μετανάστευσης και του εξισλαμισμού στην Ευρώπη, υποστηρίζει, ότι οι εκτεταμένες ταραχές και η βία σε πόλεις της Δύσης, είναι προϊόν σχεδιασμού εδώ και δεκαετίες, από κοινωνικούς αρχιτέκτονες και επαναστατικές ομάδες, στόχος των οποίων είναι η ανατροπή του καπιταλισμού και της Χριστιανοσύνης.

«Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι είναι στη Στουτγκάρδη, αλλά θα μπορούσε να είναι στο Παρίσι. Τότε, θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι είναι στις Βρυξέλλες ή θα μπορούσε να είναι στο Λονδίνο ή θα μπορούσε να είναι στη Μινεάπολη», δήλωσε ο Zemmour για τα επεισόδια των αναρχικών σε πολλές πόλεις της Δύσης, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Γαλλικό talk show Face à l’info.

Περιέγραψε την τωρινή κατάσταση ως «ιστορική», στην οποία κατέληξε η αναμενόμενη «σύγκλιση των αγώνων» και που το συλλογικό μυαλό, έχει ως σκοπό, την καταστροφή της Δύσης.

«Αυτό σημαίνει ότι οι Αριστεροί, η Antifa, έχουν συμμαχήσει με τους μετανάστες. Και αυτοί οι άνθρωποι, η Αντίφα, οι Αριστεροί, που ονειρεύονται να νικήσουν τον παγκόσμιο καπιταλισμό, που ονειρεύονται να νικήσουν τις λευκές Δυτικές χώρες – έτσι μιλάνε – έχουν βρει το «προλεταριάτο» τους, που θα ξεκινήσει την επίθεση σε αυτές τις χώρες. Εννοώ τους Αφρικανούς, τους μετανάστες του Μαγκρέμπ και άλλους», εξήγησε ο Zemmour.

«Μπορούμε να δούμε ότι σιγά – σιγά, ο ταξικός πόλεμος, έχει γίνει ένας φυλετικός πόλεμος – μεταξύ πολιτισμών, μεταξύ του Χριστιανικού κόσμου και του Ισλαμικού κόσμου. Μπορούμε όλοι να δούμε ότι αυτό συμβαίνει και ότι σε όλες τις χώρες συμβαίνει το ίδιο πράγμα».

Ο Zemmour κατηγορεί τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι βοηθούν να κρυφτεί το πρόβλημα στα Δυτικά έθνη, ενώ τώρα προσποιούνται ότι εκπλήσσονται, που οι όχλοι επιτίθενται στο δρόμο στην Αστυνομία, κυνηγούν αθώους και καταστρέφουν περιουσίες.

Follow us on twitter
Join our Facebook page