Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που συζητάει με τον Σαββίδη την αγορά του OPEN με εντολή του πρωθυπουργικού ανιψιού

Date: 13/09/2020 Time: 20:27

μικρή φώτο 2 Άρης Σπίνος – Δημοσιογράφος

Η εμμονή του Ιβάν Σαββίδη να απαλλαγεί από όλα τα ΜΜΕ που έχει και να κρατήσει μόνο 2 ιστοσελίδες είναι δεδομένη. Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ποιος επιχειρηματίας με εντολή του Μαξίμου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του για την αγορά του καναλιού.

Πρόκειται για το επιχειρηματία Μιχαλόπουλο που δραστηριοποιείται ξενοδοχειακά στο νησί της Ίου.

Μέχρι στιγμής ο Μιχαλόπουλος έχει κατασκευάσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο με το όνομα «Agalia Luxury Suites» κοντά στην παραλία Τζαμαρία, που αποτελείται από 14 σουίτες, από τις οποίες οι τρεις διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Υπάρχει επίσης ήδη ένα beach bar με την ονομασία «Pathos» στην παραλία Κουμπάρα, ενώ σε άλλο μέρος της ίδιας τοποθεσίας έχει κατασκευαστεί άλλο ένα beach bar με πισίνα 200 τ.μ. και εστιατόριο. Ο κ. Μιχαλόπουλος διαθέτει έκταση με 30 king size ξαπλώστρες στην παραλία Μυλοπότας, ενώ έχει στην ιδιοκτησία του και ένα μπαρ στη Χώρα της Ίου. Ήδη έχει προγραμματιστεί η λειτουργία  ενός πεντάστερου τουριστικού συγκροτήματος 249 κλινών, το οποίο θα περιλαμβάνει πολυτελές κέντρο αναζωογόνησης (spa), καθώς και διάφορα υποστηρικτικά έργα, όπως μονάδα αφαλάτωσης, δημιουργία μαρίνας, κολυμβητικές δεξαμενές, εσωτερικό οδικό δίκτυο, έργα υποδομών (ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, αποχέτευσης), πάρκινγκ, γήπεδα αθλοπαιδιών κ.ά.

Η συγκεκριμένη επένδυση, αν και είχε προγραμματιστεί να υλοποιηθεί πλήρως έως το τέλος του 2017, καθυστέρησε. Αιτία οι προσφυγές στη Δικαιοσύνη για τη ματαίωσή της, με πρωτοβουλία περιβαλλοντικών οργανώσεων και ατόμων που διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή. Τελικά, το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις εν λόγω προσφυγές, ανάβοντας το πράσινο φως για την επένδυση των σχεδόν 25 εκατ. ευρώ.

Η επιλογή του Μιχαλόπουλου έγινε με την έγκριση του Μεγάρου Μαξίμου και φυσικά του Γρηγόρη Δημητριάδη. Οι  συζητήσεις με τον Σαββίδη είναι σε προχωρημένο επίπεδο και το τίμημα υπολογίζεται για την αγορά του OPEN περίπου 12 εκ. ευρώ.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares